Povezane vesti
"Bila sam uplašena i iznervirana" Novosađanka koja je zatekla provalnika u svom autu: Ja sam njemu otključala da bi mogao da…
Kurir 27.03.2024
Novosađanka Marija Đurić je pre nekoliko dana doživela šok kada je usred bela dana, u centru Novog Sada, na delu uhvatila mladića koji je pokušao da joj ukrade automobil. Marija je odmah reagovala, te je snimila mladića, a njihov razgovor postao je… »
Zatekla mladića kako joj krade auto, njena reakcija šokirala Srbiju: Marija otkrila detalje nesvakidašnjeg događaja: "Ja sam…
Blic 27.03.2024
Pre nekoliko dana na društvenim mrežama pojavio se video koji je izazvao brojne reakcije. Naime, Novosađanka Marija Đurić postala je poznata javnosti kada je na delu uhvatila mladića koji je pokušao da joj ukrade automobil, a njena smirenost iznenadila… »
Vesti dana »
Oblačno i hladno vreme u Srbiji sa snežnim padavinama i upozorenjima RHMZ-a
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 27 povezanih
Bajatović: Zbog radova na mreži, obustava isporuke gasa 12. februara u devet lokalnih samouprava
Forbes pre 5 minutajoš 21 povezana
Anja Ilić pretposlednja na svom ZOI debiju, Miloš Milosavljević bez četvrtfinala
RTV pre 15 minutajoš 25 povezanih
Indeks percepcije korupcije za 2025, najlošiji rezultat Srbije u poslednje dve decenije
Beta pre 3 satajoš 14 povezanih