Povezane vesti
"Bila sam uplašena i iznervirana" Novosađanka koja je zatekla provalnika u svom autu: Ja sam njemu otključala da bi mogao da…
Kurir 27.03.2024
Novosađanka Marija Đurić je pre nekoliko dana doživela šok kada je usred bela dana, u centru Novog Sada, na delu uhvatila mladića koji je pokušao da joj ukrade automobil. Marija je odmah reagovala, te je snimila mladića, a njihov razgovor postao… »
Zatekla mladića kako joj krade auto, njena reakcija šokirala Srbiju: Marija otkrila detalje nesvakidašnjeg događaja: "Ja…
Blic 27.03.2024
Pre nekoliko dana na društvenim mrežama pojavio se video koji je izazvao brojne reakcije. Naime, Novosađanka Marija Đurić postala je poznata javnosti kada je na delu uhvatila mladića koji je pokušao da joj ukrade automobil, a njena smirenost… »
Vesti dana »
UŽIVO Protest podrške prosvetnim radnicima: Studenti nakon podrške penzionerima u tišini stigli ispred Ministarstva prosvete (VIDEO)
Danas pre 53 minutajoš 29 povezanih
Protest radnika GSP-a: Od gradske uprave traže preispitivanje ugovora sa privatnim prevoznicima
Insajder pre 1 satjoš 23 povezane
Goran vesić se branio pred tužiocem: Pad nadstrešnice bi se dogodio i sa upotrebnom dozvolom
Pravda pre 3 satajoš 6 povezanih
Turska: Neprihvatljiv Trampov plan o raseljavanju Palestinaca iz Pojasa Gaze
Novi magazin pre 41 minutajoš 51 povezana