Повезане вести

Прва изјава Драгане Мирковић након саопштења да се разводи од Тонија Бијелића! У сузама изговорила 2 реченице

Прва изјава Драгане Мирковић након саопштења да се разводи од Тонија Бијелића! У сузама изговорила 2 реченице

Телеграф 27.03.2024
Певачица се огласила из дворца у Аустрији. Драгана Мирковић проговорила је о разводу од Тонија Бијелића, мање од 24 сата од тренутка када је јавност званично обавестила да већ дуго нису заједно. Она је у дворцу код Беча угостила… »
Кућу у касидолу заменила дворцем! Драгана родитељима подигла кућу на спрат - у дворишту стара зграда и мајбах!

Кућу у касидолу заменила дворцем! Драгана родитељима подигла кућу на спрат - у дворишту стара зграда и мајбах!

Мондо 27.03.2024
Драгана Мирковић је, према речима првих комшија, заслужује све похвале! Драгана Мирковић је, према речима првих комшија, заслужује све похвале! Певачица Драгана Мирковић јуче је изненадила цео регион својим званичним саопштењем… »
Певач који познаје Драгану од првог дана дао коментар о разводу: "Затечен сам... Шта се догодило између њих"

Певач који познаје Драгану од првог дана дао коментар о разводу: "Затечен сам... Шта се догодило између њих"

Телеграф 27.03.2024
Није крио да не може да верује да се ово догодило. Балканска звезда Драгана Мирковић у званичном саопштењу за медије, признала је да се разводи од Тонија Бијелића, након 24 године брака. Многе познате личности су се огласиле… »
"Ја сам та која је стварала" Драгана је недавно овако причала о Тонију, дотакла се њихових почетака и имовине

"Ја сам та која је стварала" Драгана је недавно овако причала о Тонију, дотакла се њихових почетака и имовине

Телеграф 27.03.2024
Истакла да се Тони много трудио да је освоји, што ју је и купило, а затим је навела: "Мене ништа друго није купило код њега јер није имало шта да ме купи" Вест да се певачица Драгана Мирковић разводи од супруга Тонија Бијелића… »
На шта Драгана Мирковић мисли кад каже да јој је ово сада тежак период, баш као што је било '90-их

На шта Драгана Мирковић мисли кад каже да јој је ово сада тежак период, баш као што је било '90-их

Телеграф 27.03.2024
Певачица се расплакала у изјави на тему разлаза од Тонија, у дворцу код Беча. "Ово ми је сад јако тешко раздобље, као и 90-е. Имам јако тешко раздобље, но кад ми је најтеже тад сам и најјача", рекла је Драгана Мирковић и… »
Драгана Мирковић се због ове песме сломила пред камерама: Сада је јасно и због чега, текст је претужан

Драгана Мирковић се због ове песме сломила пред камерама: Сада је јасно и због чега, текст је претужан

Телеграф 27.03.2024
Иако тада већ нису живели заједно, судећи по снимку, Драгани никако није било свеједно. Јуче, 26. марта, балканска звезда Драгана Мирковић у званичном саопштењу за медије, јавно је признала да је поднела захтев за развод брака… »
"Жао ми је" Ана Николић након приче да је упознала Тонијеву љубавницу: Знам како се осећају

"Жао ми је" Ана Николић након приче да је упознала Тонијеву љубавницу: Знам како се осећају

Мондо 27.03.2024
Ана Николић огласила се након приче да је наводно упознала љубавницу Тонија Бијелића. Ана Николић огласила се након приче да је наводно упознала љубавницу Тонија Бијелића. Драгана Мирковић саопштила је да је после 24 године… »
Драгана Мирковић заплакала због Тонија! Саопштила да се разводи, па поручила: Јако ми је тешко

Драгана Мирковић заплакала због Тонија! Саопштила да се разводи, па поручила: Јако ми је тешко

Мондо 27.03.2024
Драгана Мирковић поднела је папире за развод брака од Тонија Бијелића, па се расплакала због питања о супругу. Драгана Мирковић поднела је папире за развод брака од Тонија Бијелића, па се расплакала због питања о супругу. Једна… »
Драгана и Тони нису "чисти" власници дворца код Беча: Ово је права истина о џиновском објекту у ком су живели

Драгана и Тони нису "чисти" власници дворца код Беча: Ово је права истина о џиновском објекту у ком су живели

Телеграф 27.03.2024
У јавности се често спомиње Драганин и Тонијев дворац. Велику пажњу јавности је изазвала вест да се разводе певачица Драгана Мирковић и Тони Бијелић, један од парова који је важио за један од најскладнијих са јавне сцене, после… »
Ово је последња фотографија на којој се између Драгане и Тонија видела емоција, после тога се све распало

Ово је последња фотографија на којој се између Драгане и Тонија видела емоција, после тога се све распало

Телеграф 27.03.2024
Тада су уживали са пријатељима, Бобом и Бреном у Монте Карлу. Вест да се један од најскладнијих парова Драгана Мирковић и Тони Бијелић разводе после 24 године брака изазвала је велику пажњу јавности. Након свега одмах је почело… »
Са Драганиног и Тонијевог венчања постоји само једна фотографија: Њени родитељи нису били присутни

Са Драганиног и Тонијевог венчања постоји само једна фотографија: Њени родитељи нису били присутни

Телеграф 27.03.2024
На вечну љубав заклели су се 2000. године. Певачица Драгана Мирковић и бизнисмен Тони Бијелић одлучили су да, након 24 године окончају брак, а са њиховог венчања ја у јавност испливала само једна слика. Како је навела у свом… »

Вести дана »