Povezane vesti
Siner dominantno do polufinala u Majamiju
B92 27.03.2024
Italijanski teniser Janik Siner plasirao se u polufinale Masters turnira u Majamiju. On je posle sat i po vremena borbe savladao Tomasa Mahača iz Češke rezultatom 2:0 (6:4, 6:2). Meč je bio neizvestan samo u prvom setu, pošto je Mahač već u prvom… »
Krajinović prošao prvo kolo, vreme je za derbi sa prvim nosiocem!
Sportske.net 27.03.2024
Na čelendžeru u Napulju igra i naš Filip Krajinović koji je uspeo da prebrodi prvu prepreku u vidu Mihaela Gertsa. Naš teniser je slavio sa 7:5 i 6:4 posle sat i 38 minuta provedenih na terenu. Gerts je daleko bolje plasiran na ATP listi imajući u… »
Krajinović prošao prvu prepreku u Napulju: Sledeći protivnik mogao bi biti prvi nosilac iz Argentine
Večernje novosti 27.03.2024
Srpski teniser Filip Krajinović je uspešno započeo takmičenje na čelendžeru u Napulju, ostvario je pobedu nad Belgijancem Mihaelom Gertsom rezultatom 2:0, po setovima 7:5, 6:4. FOTO: AP Bio je to vrlo zanimljiv okršaj koji je potrajao oko sat i 40… »
Ni nestanak struje nije uticao na tok meča: Azarenka posle velike borbe savladala Putincevu (video)
Beloruskinja Viktorija Azarenka je posle velike borbe uspela da pobedi Juliju Putincevu iz Kazahstana, rezultatom 2:1, po setovima 7:6 (4), 1:6, 6:3. Foto: Profimedia Meč je počeo na čudan način, posle samo tri gema, usledila je pauza od 45 minuta jer… »
Hurkač pobesneo zbog "pecanja" VIDEO
B92 27.03.2024
Neobična scena viđena je u susretu osmine finala Mastersa u Majamiju između Huberta Hurkača i Grigora Dimitrova. Bugarski teniser je slavio i peti put protiv Poljaka, ali posle velike borbe u tri seta, 3:6, 6:3, 7:6 (3). Po mnogima, meč je rešen u… »
"Novak Đoković je moja inspiracija" Beloruska teniserka otvorila dušu
VIKTORIJA Azarenka obezbedila je plasman u polufinale mastersa u Majamiju, a nakon trijumfa nad Julijom Putincevom Beloruskinja je govorila o Novaku Đokoviću. Foto: Profimedia Istakla je Azarenka da joj je Novak Đoković najveća inspiracija i u poznim… »
“Đoković izgleda kao da još ima 19 godina”
Vesti online 27.03.2024
Viktorija Azarenka je tri puta osvajala Majami, ali već šest godina nije bila u polufinalu. Sada je to uspela i ne krije koliko je srećna. – Imam 34 godine i veoma sam uzbuđena zbog povratka u završnicu – ističe Beloruskinja posle pobede protiv… »
Azarenka: Đoković izgleda kao da još ima 19 godina
Sport klub 27.03.2024
Viktorija Azarenka je tri puta osvajala Majami, ali već šest godina nije bila u polufinalu. Sada je to uspela i ne krije koliko je srećna. – Imam 34 godine i veoma sam uzbuđena zbog povratka u završnicu – ističe Beloruskinja posle pobede protiv… »
Šok u Majamiju: Nastavlja se jurnjava za Novakom, ali padaju skalpovi!
Mondo 27.03.2024
Janik Siner i Danil Medvedev nastavljaju da prate Novaka Đokovića i da mu prete na vrhu ATP liste! Janik Siner i Danil Medvedev nastavljaju da prate Novaka Đokovića i da mu prete na vrhu ATP liste! Videli smo veliko iznenađenje u osmini finala… »
Vesti dana »
Poslanici skupštine Srbije danas počinju raspravu o predlogu budžeta za 2025.
Radio sto plus pre 1 satjoš 14 povezanih
Detalji stravičnog pada aviona u Litvaniji: Poginuo pilot, ima povređenih: Letelica se zakucala u stambenu zgradu, snimljen trenutak eksplozije! (foto, video)
Blic pre 27 minutajoš 11 povezanih
Vučić u intervjuu na BBC: "Ne sedim na dve stolice, sedim samo na jednoj - srpskoj"
Mondo pre 1 satjoš 7 povezanih
Izbori u Rumuniji: Nezavisni ultradesničarski kandidat Kalin Georgesku najverovatnije novi predsednik
Telegraf pre 44 minutajoš 8 povezanih