Повезане вести
Прва објава сина Драгане Мирковић и Тонија Бијелића након потврде да више нису заједно
Телеграф 27.03.2024
Ово је прва објава Марка након вести да се његови родитељи разводе. Драгана Мирковић и Тони Бијелић се разводе након 24 године брака. Они из брака имају двоје деце, сина Марка и ћерка Мануелу. Наследник певачице је објавио прву… »
Ово је вила коју је Тони Бијелић купио пре 7 месеци: Поглед вреди милионе
Телеграф 27.03.2024
Налази се у Опатији. Балканска звезда Драгана Мирковић у званичном саопштењу за медије, признала је да се разводи од Тонија Бијелића, након 24 године брака. Певачица је у саопштењу истакла да скоро три године они практично воде… »
Немој више ништа да ме питаш: Сузе Драгане Мирковић закуцале нацију испред малих екрана
Стори 27.03.2024
Три године се певачица Драгана Мирковић, како је у свом саопштењу за јавност навела, борила да сачува своју породицу и брак, ипак, после дуге интимне дилеме одлучила је и предала папире за развод. Сузе Драгане Мирковић ипак, у… »
Како су Драгана Мирковић и Тони Бијелић маскирали развод: Заједно нису већ три године, а ови детаљи су указивали да им брак…
Нова 27.03.2024
Домаћу јавност изненадила је информација да се Драгана Мирковић и Тони Бијелић разводе након 24 године брака. Драгана се јуче обратила јавности саопштењем у којем је открила да ће ускоро ставити тачку на свој брак. „Као неко ко… »
"Крива сам што нисам та нека друга": Речи Драгане Мирковић слутиле да је дошло до развода (видео)
Вечерње новости 27.03.2024
ОД КАДА је у уторак објавила да је поднела захтев за развод брака од свог супруга Тонија Бијелића, живот Драгане Мирковић постао је тема бројних спекулација, али су истовремено и неке ствари из прошлости добиле нови контекст… »
"Обично је жена жртва, морала сам много да дам себе" Драгана Мирковић искрено говорила о браку: Не може трајати нешто ако...…
Курир 27.03.2024
Певачица Драгана Мирковић одлучила је да, након 24 године, стави тачку на брак са Тонијем Бијелићем. Вест о разводу многе је шокирала, а Драгана је пре неколико месеци јавно говорила на тему брака. Том приликом сузе су била… »
Драгана и Тони стекли милионе евра а овако изгледа њена родна кућа у касидолу: Док сви брује о разводу, ево шта су причале…
ДРАГАНА МИРКОВИЋ јуче је изненадила цео регион својим званичним саопштењем да се после више од 24 године брака разводи од бизнисмена Тонија Бијелића. Фото: Дамир Дервишагић Како је испричала, они три године не живе заједно, а у… »
Колико је богатство Драгане Мирковић и шта јој остаје након развода: Луче из Касидола је осигурано, ево о којој суми је реч
Нова 27.03.2024
Домаћу јавност изненадила је информација да се Драгана Мирковић и Тони Бијелић разводе након 24 године брака. Они су важили за један од најстабилнијих парова на естради, а током година заједничким снагама створили су велико… »
"Ја сам та која је стварала": Драгана Мирковић жестоко поткачила Тонија у емисији: "Доказао је какав је човек, код њега ништа…
Блиц 27.03.2024
Јуче је као бомба одјекнула вест да се певачица Драгана Мирковић и Тони Бијелић разводе након 24 године брака. Како је Драгана истакла у саопштењу, њих двоје последње три године нису живели под истим кровом, а развод је све до… »
"Пукла је брука": Комшије Драгане Мирковић проговориле о певачицином разводу: "Ово је мало место и све се зна"
Блиц 27.03.2024
Певачица Драгана Мирковић и њен супруг, бизнисмен Тони Бијелић одлучили су да ставе тачку на брак, иако су словили за један од најскладнијих парова на јавној сцени. Вест о њиховом разводу све је оставио у шоку, а тим поводом… »
У јеку естрадних развода огласила се Вики Миљковић: Певачица се јавно обратила свом супругу
Нова 27.03.2024
Естрадну сцену у претходном периоду обележили су разводи. На домаћој сцени за кратко време уследила су два развода – развод Хариса и Мелине Џиновић и развод Драгане Мирковић и Тонија Бијелића. И једни и други важили за неке од… »
Никад виђена фотографија тонија и драгане Мирковић: Певачица пре три године објавила слику са мужем, а тад је имала повод за…
Блиц 27.03.2024
Драгана Мирковић и Тони Бијелић ставили су тачку на свој брак после 24 година заједничког живота, а певачица је испричала да је поднела папире за развод. Како су важили за један од најскладнијих парова на домаћој јавној сцени… »
Из прелепе куће сам отишла у 50 квадрата: Драгана Мирковић због Тонија ризиковала све, а ево зашто јој родитељи нису дошли на…
КАО бомба одјекнула је јуче вест да се Драгана Мирковић разводи након 24 године брака, а мало ко се сећа како је изгледало певачицино венчање. Фото: Дамир Дервишагић Драгана и Тони судбоносно „да“ изговорили су 28. септембра… »
Емотивни слом - Драгана МИРКОВИЋ се расплакала па признала: Знам да нигде нисам погрешила...
ДРАГАНА МИРКОВИЋ пре два дана саопштила је да ставља тачку на брак са бизнисменом Тонијем Бијелићем, а како је рекла њихова заједница не функционише већ три године. Фото: В. Данилов Након што је ова вест одјекнула као бомба… »
Ево шта је драгана замолила јавност: Усред прича о разводу она се огласила на Инстаграму и упутила апел (фото)
ДРАГАНА МИРКОВИЋ од јуче је главна тема у медијима због краха брака са Тонијем, који је трајао 24 година. Фото: Дејан Милићевић Драгана се након једног саопштења није оглашавала, међутим вест која је потресла читав регион да је… »
Овај хит је драгана Мирковић посветила Тонију: Из љубавних стихова је јасно колико га је волела, ништа није слутило на крај…
КАО бомба одјекнула је јуче вест о разводу Драгане Мирковић и Тонија Бјелић након 24 године брака, а из периода њихове љубави остаће бројне успомене. Фото: Д. Мишић У мору Драганиних хитова и љубавних стихова које је отпевала… »
Ана Николић демантовала све приче о познанству Тонијеве нове партнерке: „Знам како се осећају, пролазила сам кроз исто“
Нова 27.03.2024
Ана Николић демантовала натписе у домаћим медијима. У домаћим медијима појавила се информација да је певачица Ана Николић упознала нову партнерку Тонија Бијелића, још увек званичног супруга музичке звезде Драгане Мирковић, те да… »
„Тешко ми је као и деведесетих година, све сам урадила да сачувам брак“: Драгана Мирковић након објаве да се разводи
Нова 27.03.2024
"Ово ми је сад јако тешко раздобље, као и деведесете. Имам јако тешко раздобље, али кад ми је најтеже тад сам и најјача", рекла је Драгана Мирковић након објаве о разводу. Драгана Мирковић први пут је говорила о одлуци да се… »
Драгана Мирковић у сузама Прво јавно обраћање након вести о разводу "Ово ми је јако тешко"
Дневник 27.03.2024
Драгана Мирковић се током јучерашњег дана обратила јавним саопштењем, где је открила да је до развода дошло јер последње три године она и супруг нису функционисали добро. Поред тога, она је нагласила да ће то бити њено прво и… »
У јеку естрадних развода, огласила се и вики миљковић: Певачица се обратила јавно супругу
Блиц 27.03.2024
На домаћој сцени за кратко време уследила су два развода - развод Хариса и Мелине Џиновић и развод Драгане Мирковић и Тонија Бијелића. Иако су и једни и други важили за једне од најскладнијих парова на јавној сцени, уследили су… »
Драгана Мирковић заплакала због развода: Певачица није успела да задржи сузе због Тонија: "Јако ми је тешко"
Блиц 27.03.2024
Драгана Мирковић поднела је папире за развод брака од супруга Тоније Бијелића, са којим је провела 24 година и добила двоје деце. Певачица је у свом обраћању открила да последњих три године она и Тони живе одвојеном а сада је… »
Сви су мислили да живи сан, а она се распадала: Драгана Мирковић и пре два месеца се сломила у емисији и пролила сузе због…
Блиц 27.03.2024
Певачица Драгана Мирковић и њен супруг, бизнисмен Тони Бијели важили су за један од најскладнијих парова на јавној сцени, а вест о њиховом разводу шокирао је све. Она је саопштила да је поднела папире за развод, те да њихов… »
На првом састанку добила дијаманстку огрлицу! Љубавна прича Драгане и Тонија почела као бајка
Мондо 27.03.2024
Драгана Мирковић разводи се од супруга Тонија Бјелића, а овако је почела њихова љубавна прича. Драгана Мирковић разводи се од супруга Тонија Бјелића, а овако је почела њихова љубавна прича. Певачица Драгана Мирковић саопштила… »
Прва објава сина Драгане Мирковић и Тонија Бијелића након што је певачица рекла да се разводе после 24 година брака
Нова 27.03.2024
Драгана Мирковић и Тони Бијелић се разводе након 24 године брака. У браку су добили двоје деце, сина Марка и ћерка Мануелу. Наследник певачице је објавио прву фотографију у јеку приче о разводу његових родитеља – и похвалио се… »
Ана Николић се огласила након вести да је упознала тонијеву девојку: Певачица се јавно обратила Драгани Мирковић: "Жао ми је…
Блиц 27.03.2024
Као бомба одјекнула је вест да се Драгана Мирковић и Тони Бијелић разводе након 24 године брака, те је певачица саопштила да је она поднела папире за развод. Иако већ дуго имају кризу у браку, Драгана је открила да не живе… »
Прво живели у 50 квадрата па у дворцу од 50 милиона €! А ево из ког села потиче Тони Бијелић - оронула кућа, жалузине од дасака…
Курир 27.03.2024
Драгана Мирковић поднела је, после 24 године, папире за развод брака, и поред покушаја да спасе заједницу коју је градила са Тонијем у којој су, поред богатства, добили и двоје деце, сина Марка и ћерку Мануели. Иако су стекли… »
Погледајте вилу у коју се Тони преселио након развода: Сув луксуз, а прича се да му друштво прави 15 година млађа!
Мондо 27.03.2024
Резиденцију у Опатији, Тони Бјелић купио је пре седам месеци, а базен и поглед вреде милионе. Резиденцију у Опатији, Тони Бјелић купио је пре седам месеци, а базен и поглед вреде милионе. Драгана Мирковић и Тони Бијелић разводе… »
Прва објава сина након вести о разводу родитеља! Погледајте шта ради наследник Драгане Мирковић и Тонија Бијелића
Мондо 27.03.2024
Син Драгане Мирковић и Тонија Бијелића огласио се након вести да му се родитељи разводе. Син Драгане Мирковић и Тонија Бијелића огласио се након вести да му се родитељи разводе. Певачица Драгана Мирковић ставила је тачку на… »
Пре удаје за Тонија Драгана Мирковић је овде живела: Сада има дворац, а ову кућу у Касидолу је саградила родитељима, ево шта…
Блиц 27.03.2024
Драгана Мирковић саопштила је да је поднела папире за развод брака од супруга Тоније Бијелића, са којим је била 24 године у браку и добила двоје деце. Они су породично живели у дворцу надомак Беча, а певачица је пре удаје за… »
Прво оглашавање сина Драгане Мирковић након сазнања о разводу: Он је одавно одабрао страну (ФОТО)
Стори 27.03.2024
Син Драгане Мирковић и Тонија Бијелића није превише активан на душтвеним мрежама, ипак јутро након што се дознало да су му родитељи предали захтев за развод брака одлучио је да објави један пост. Реч је о фотографији аутомобила… »
Тони нестао након прича да има нову девојку! Кажу да је упознао с Аном Николић, ево где су се проводили
Мондо 27.03.2024
Тони Бијелић наводно има нову девојку коју је упознао с певачицом Аном Николић. Тони Бијелић наводно има нову девојку коју је упознао с певачицом Аном Николић. Певачица Драгана Мирковић изненадила је многе када је саопштила да се… »
Тони Бијелић нову девојку упознао и са Аном Николић! Поносно је свима показивао, ево где су се проводили
Телеграф 27.03.2024
Бизнисмен месецима не крије да има нову романсу. Како је Телеграф ексклузивно објавио, Тони Бијелић већ месецима живи са новом женом која је знатно млађа од њега, а коју се није трудио ни да крије од људи, бар док се званично… »
Вести дана »
Одбрамбене снаге: Око 200 руских војника блокирано у Купјанску; колико се Украјинаца противи повлачењу из Донбаса
РТС пре 38 минутајош 46 повезаних
Холивудски редитељ Роб Рајнер и његова супруга Мишел пронађени мртви у куц́и у Лос Анђелесу
BBC News пре 3 сатајош 64 повезане
Временска прогноза за 15. децембар: Ујутру минус уз падавине, па благи пораст температуре
Мондо пре 1 сатјош 35 повезаних