Povezane vesti
Preminuo Đurica Stankov koji se duže od 20 godina borio protiv HIV-a
Nova 27.03.2024
Nekadašnji glumac filmova za odrasle i aktivista koji se decenijama borio za prava osoba obolelih od HIV infekcije Đurica Stankov, preminuo je u 49. godini života, objavljeno je na Instagram nalogu LGBT organizacije "Da se zna". Stankov je i sam imao… »
Preminuo đurica Stankov: Godinama se borio sa teškom bolesti: "Da dođe Bog i da mi mogućnost da imam nju ili neku drugu…
Blic 27.03.2024
Đurica Stankov, aktivista koji se godinama zalagao za prava osoba sa HIV-om, preminuo je danas u 49. godini života. Stankov, koji je 19. godina živeo sa virusom HIV-a, nalazio se na čelu AS centra, udruženja koje okuplja HIV pozitivne ljude u okviru… »
Preminuo đurica Stankov! Decenijama se borio sa HIV infekcijom i protiv stigmatizacije obolelih
Kurir 27.03.2024
Đurica Stankov, nekadašnji glumac filmova za odrasle i aktivista koji se decenijama borio za prava osoba obolelih od HIV-a, preminuo je u 49. godini života. Stankov se i sam borio protiv HIV infekcije više od 20 godina. On je jednom prilikom… »
Vesti dana »
U Zubinom Potoku prekinuto snabdevanje vodom za piće zbog oštećenja kanala Ibar - Lepenac
Blic pre 4 satijoš 6 povezanih
Zelenski spreman za primirje ako Ukrajina uđe u NATO s teritorijom koju sada kontroliše
Danas pre 7 satijoš 3 povezane
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 2 satajoš 3 povezane
Razrešene Jelena Tanasković i Anita Dimoski nakon hapšenja zbog urušavanja nadstrešnice
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Hiljade ljudi protestuje u Gruziji zbog odluke vlade da obustavi pregovore sa EU: Policija uhapsila na desetine osoba (foto)
Blic pre 42 minutajoš 1 povezana