Povezane vesti
"Ja sam zvao Hitnu, stegla me je i vikala upomoć!" Potresna ispovest najboljeg druga Slađane Milošević
Telegraf 27.03.2024
Opisao poslednje trenutke s njom. Avangardna umetnica Slađana Milošević preminula je u utorak u 69. godini, u Zemunskoj bolnici, posle kraće i teške bolesti. Ovim tužnim povodom oglasio se Slađanin najbolji prijatelj, Stevan Stevanović, s kojim se… »
Stegla me je s obe ruke i vikala upomoć! Potresno svedočenje Slađaninog prijatelja nakon što je odveo u bolnicu, imala je…
Kurir 27.03.2024
Avangardna umetnica Slađana Milošević preminula je u utorak u 69. godini u Zemunskoj bolnici posle kraće i teške bolesti. Naša ekipa je opet, dan nakon što se tužna vest pojavila u medijima, posetila zgradu na Novom Beogradu, gde smo sreli neutešnog… »
Vesti dana »

Times of Israel: Srbija zemlja koja stoji iza ugovora o oružju sa izraelskim Elbitom vrednog 1,64 milijarde dolara
Danas pre 1 satjoš 7 povezanih

Zelenski stigao u Vašington, tvrdi da želi da okonča rat brzo, ali trajnim mirom
Beta pre 16 minutajoš 56 povezanih

Goran Vesić hitno operisan po drugi put zbog naglog pogoršanja zdravstvenog stanja
Jugmedia pre 11 minutajoš 20 povezanih