Povezane vesti
Đilas: SSP je za odlazak na kolegijum kod Brnabić, ali konačna odluka će biti zajednička
Insajder 27.03.2024
Lider Stranke slobode i pravde Dragam Đilas rekao je 27. marta da će poslanici liste "Srbija protiv nasilja" zauzeti zajednički stav o prvom kolegijumu Narodne skupštine, koji je sazvan za 1. april. 'Mi ćemo kao koalicija zauzeti zajednički stav i ako… »
Đilas (SSP): Koalicija „Srbija protiv nasilja“ će zauzeti zajednički stav o kolegijumu Skupštine
Nova 27.03.2024
Lider Stranke slobode i pravde Dragam Đilas je rekao večeras da će poslanici liste "Srbija protiv nasilja" zauzeti zajednički stav o prvom kolegijum Narodne skupštine, koji je sazvan za 1. april. „Mi ćemo kao koalicija zauzeti zajednički stav i ako bude… »
Đilas: Koalicije Srbija protiv nasilja će zauzeti zajedniki stav o kolegijumu Skupštine
Novi magazin 27.03.2024
Lider Stranke slobode i pravde Dragam Đilas je rekao večeras da će poslanici liste "Srbija protiv nasilja" zazeti zajednički stav o prvom kolegijum Narodne skupštine, koji je sazvan za 1. april. "Mi ćemo kao koalicija zauzeti zajednicki stav i ako bude… »
Ekološki ustanak, SSP i DS o prvom kolegijumu Skupštine koji je sazvala Brnabić
Novi magazin 27.03.2024
Poslanici stranaka sa liste "Srbija protiv nasilja" zajedno će doneti odluku o prvom sastanku kolegijuma Skupštine Srbije, koji je za ponedeljak, 1. april, sazvala predsednica parlamenta Ana Brnabić. Lider Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta… »
Vesti dana »
Spajić podržao Vučićevu ideju o celom Zapadnom Balkanu u EU: Mi ćemo vas tamo čekati već od 2028.
Blic pre 41 minutajoš 18 povezanih
Nakon jutarnjeg mraza sledi topao decembarski dan Temperatura do 16 stepeni, ali magla ostaje evo kakvo nas vreme očekuje narednih sedam dana
Dnevnik pre 2 satajoš 14 povezanih
Hitna pomoć:Tri osobe teško povređene u četiri saobraćajne nezgode sinoć u Beogradu
Serbian News Media pre 10 minutajoš 14 povezanih