Повезане вести

Ђилас: ССП је за одлазак на колегијум код Брнабић, али коначна одлука ће бити заједничка

Ђилас: ССП је за одлазак на колегијум код Брнабић, али коначна одлука ће бити заједничка

Инсајдер 27.03.2024
Лидер Странке слободе и правде Драгам Ђилас рекао је 27. марта да ће посланици листе "Србија против насиља" заузети заједнички став о првом колегијуму Народне скупштине, који је сазван за 1. април. 'Ми ћемо као коалиција заузети… »
Ђилас (ССП): Коалиција „Србија против насиља“ ће заузети заједнички став о колегијуму Скупштине

Ђилас (ССП): Коалиција „Србија против насиља“ ће заузети заједнички став о колегијуму Скупштине

Нова 27.03.2024
Лидер Странке слободе и правде Драгам Ђилас је рекао вечерас да ће посланици листе "Србија против насиља" заузети заједнички став о првом колегијум Народне скупштине, који је сазван за 1. април. „Ми ћемо као коалиција заузети… »
Ђилас: Коалиције Србија против насиља ће заузети заједники став о колегијуму Скупштине

Ђилас: Коалиције Србија против насиља ће заузети заједники став о колегијуму Скупштине

Нови магазин 27.03.2024
Лидер Странке слободе и правде Драгам Ђилас је рекао вечерас да ће посланици листе "Србија против насиља" зазети заједнички став о првом колегијум Народне скупштине, који је сазван за 1. април. "Ми ћемо као коалиција заузети… »
Еколошки устанак, ССП и ДС о првом колегијуму Скупштине који је сазвала Брнабић

Еколошки устанак, ССП и ДС о првом колегијуму Скупштине који је сазвала Брнабић

Нови магазин 27.03.2024
Посланици странака са листе "Србија против насиља" заједно ће донети одлуку о првом састанку колегијума Скупштине Србије, који је за понедељак, 1. април, сазвала председница парламента Ана Брнабић. Лидер Еколошког устанка… »

Вести дана »