Povezane vesti
Mediji: Pokret Branimira Nestorovića od danas se zove Mi snaga naroda
Novi magazin 27.03.2024
Pokret Branimira Nestorovića od danas se zove "Mi snaga naroda", objavio je list Danas. Taj beogradski list je na svom sajtu naveo da je to večeras kazao Nestorović na tribini "U susret predstojecim izborima“ u prostorijama opštine Vračar,. Kako je naveo… »
Nestorović: Pokret se od danas zove "Mi - Snaga naroda", u Beogradu imamo podršku devet odsto birača
Euronews 27.03.2024
Doktor Branimir Nestorović saopštio je da se pokret koji predvodi od danas zove "Mi - Snaga naroda" i da prema poslednjim istraživanjima u Beogradu ima podršku skoro devet odsto birača. Nestorović je na tribini u Opštini Vračar rekao da se čekalo novo… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski poziva na pojačan međunarodni pritisak na Rusiju; Dimitrijev sa predstavnicima administracije SAD
RTV pre 2 minutajoš 4 povezane
Prognoza vremena za četvrtak 24. septembar 2026: Pretežno vedro, temperatura do 25 stepeni
Beta pre 6 satijoš 6 povezanih
Si Đinping stigao u trodnevnu posetu Vašingtonu: Kina i SAD treba da budu partneri, ne rivali
RTS pre 2 minutajoš 5 povezanih
Na današnji dan, 24. septembar: Umro je prvi srpski kralj Stefan Nemanjić Prvovenčani, Anri Žifar preleteo 27 km dirižablom
N1 Info pre 26 minutajoš 1 povezana