Povezane vesti
"I ja sam kockao!" Pevač pred kamerama priznao porok, Dženan Lončarević ga javno posavetovao
Mondo 27.03.2024
Dženan Lončarević progovorio je o kockanju i pesmi "Kazino". Dženan Lončarević progovorio je o kockanju i pesmi "Kazino". Pevač Dženan Lončarević priznao je da je na početku karijere sebi dao obećanje da zbog popularnosti nikada neće praviti… »
"I ja sam kockao" Dženan Lončarević otkrio sve o strašnom poroku! Evo ko je naterao pevača na taj korak, znamo ga svi
Kurir 27.03.2024
Na početku karijere, Dženan Lončarević je sebi dao obećanje da neće nikada zbog popularnosti praviti kompromise koji će ga skupo koštati, kao i da se neće kockati. Međutim, pre nekoliko godina je napravio izuzetak, a kao glavnog krivca naveo je… »
Vesti dana »
Užice, Kraljevo, Aleksandrovac, Đuprija, Ljubljana, Banjaluka - protesti podrške studentima širom Srbije ali i u regionu
RTS pre 19 minutajoš 43 povezane
Zbog dve opasne pojave upaljen meteo alarm u celoj Srbiji! Najnovije upozorenje RHMZ: Stiže i sneg - evo gde i kada
Kurir pre 4 satijoš 20 povezanih
Bivšem poslaniku i sinu preti po 5 godina robije zbog napada na inspektore! Zoran Zečević ih pratio kolima i navodio sina da na njih naleti autom kod Orašca
Kurir pre 1 satjoš 6 povezanih
Hamas oslobodio tri izraelska taoca, Izrael 183 palestinska zatvorenika
RTS pre 1 satjoš 33 povezane
Dva gola, "panenka", prečka, brojne šanse i remi u "Madrilenju" - "Ruke trlja" Barsa
Sportske.net pre 54 minutajoš 60 povezanih