Povezane vesti
"I ja sam kockao!" Pevač pred kamerama priznao porok, Dženan Lončarević ga javno posavetovao
Mondo 27.03.2024
Dženan Lončarević progovorio je o kockanju i pesmi "Kazino". Dženan Lončarević progovorio je o kockanju i pesmi "Kazino". Pevač Dženan Lončarević priznao je da je na početku karijere sebi dao obećanje da zbog popularnosti nikada neće praviti kompromise… »
"I ja sam kockao" Dženan Lončarević otkrio sve o strašnom poroku! Evo ko je naterao pevača na taj korak, znamo ga svi
Kurir 27.03.2024
Na početku karijere, Dženan Lončarević je sebi dao obećanje da neće nikada zbog popularnosti praviti kompromise koji će ga skupo koštati, kao i da se neće kockati. Međutim, pre nekoliko godina je napravio izuzetak, a kao glavnog krivca naveo je čuvenog… »
Vesti dana »

U Srbiji danas: Sunčano na jugu, nestabilno u ostalim krajevima – moguće nepogode
Glas juga pre 1 satjoš 25 povezanih

Putevi Srbije: U petak registrovan najveći protok saobraćaja od kada se on beleži
Moj Novi Sad pre 27 minutajoš 11 povezanih

Raketiran Kijev, sirene za vazdušnu opasnost širom zemlje; napadnuto skladište nafte u Sočiju
RTS pre 22 minutajoš 10 povezanih

Tri decenije od progona Srba u akciji "Oluja", centralna ceremonija u Sremskim Karlovcima
Pravda pre 22 minutajoš 10 povezanih