Повезане вести

Нова сазнања о разводу Драгане и Тонија: Да ли је ово прави разлог краја брака?

Нова сазнања о разводу Драгане и Тонија: Да ли је ово прави разлог краја брака?

Стори 28.03.2024
О разводу Тонија Бијелића и Драгане Мирковић брује медији Два дана не престаје да се прича и пише о разводу Драгане Мирковић и њеног изабраника, бизнисмена Тонија Бијелића. Естрадна уметница у јавност је изашла са саопштењем у… »
Нећу да сипам со на рану: Након што је Тони оставио Драгану због 15 година млађе, огласила се Лепа Брена

Нећу да сипам со на рану: Након што је Тони оставио Драгану због 15 година млађе, огласила се Лепа Брена

Стори 28.03.2024
Развод Драгане и Тонија прокоментарисала је и Лепа Брена, која је са певачицом и њеним супругом годинама одржавала пријатељске односе, те су неретко заједно и путовали. Брена је, као и свака жена, пуна разумевања у овој… »
Милош Теодосић у јеку драме око развода завршио у болници: Звезда издала званично саопштење

Милош Теодосић у јеку драме око развода завршио у болници: Звезда издала званично саопштење

Стори 28.03.2024
Милош Теодосић и Јелисавета Орашанин данима су главна тема јавности, након што се у медијима писало да је кошаркаш предао папире за развод. Пар се овим поводом није оглашавао, а у јавности су чак неколико пута од тада ухваћени… »
„Обично је жена жртва, морала сам много да дам себе“: Овако је Драгана Мирковић говорила о браку са Тонијем Бијелићем

„Обично је жена жртва, морала сам много да дам себе“: Овако је Драгана Мирковић говорила о браку са Тонијем Бијелићем

Нова 28.03.2024
Певачица Драгана Мирковић одлучила је да стави тачку на брак са Тонијем Бијелићем након што су у заједници провели 24 године. Вест о разводу многе је шокирала, јер су певачица и бизнисмен важили за један од најскладнијих парова… »
Лепа Брена први пут о разводу Драгане Мирковић и Тонија Бијелића: „Волела бих да кажем једну ствар“

Лепа Брена први пут о разводу Драгане Мирковић и Тонија Бијелића: „Волела бих да кажем једну ствар“

Нова 28.03.2024
Драгана Мирковић саопштила је да се разводи од Тонија Бијелића након 24 године брака, а ова вест шокирала је јавност јер су певачица и бизнисмен важили за један од најскладнијих парова естрадне сцене. Певачица Лепа Брена, која се… »
"То је био шок за све нас": Брена први пут о разводу Драгане Мирковић и Тонија Бијелића: "Волела бих да кажем једну ствар..."…

"То је био шок за све нас": Брена први пут о разводу Драгане Мирковић и Тонија Бијелића: "Волела бих да кажем једну ствар..."…

Блиц 28.03.2024
Након што је Драгана Мирковић саопштила да се након 24 године брака разводи од Тонија Бијелића, јавност не престаје да бруји о томе. Наиме, сви су шокирани овом њиховом одлуком с обзиром на то да су важили за један од… »
"Ми можемо само да: Нагађамо..." Певачица проговорила о разводу Тонија и Драгане Мирковић: "Били су пример доброг и успешног…

"Ми можемо само да: Нагађамо..." Певачица проговорила о разводу Тонија и Драгане Мирковић: "Били су пример доброг и успешног…

Блиц 28.03.2024
Певачица Драгана Мирковић и Тони Бијелић су одлучили да ставе тачку на брак након 24 године. Ова вест многе њене пријатеље и колеге је шокирала, а певачица Зорица Марковић је у потпуном шоку. - Да ми је било ко рекао да Драгана… »
(Видео) Јелисавета и Теодосић заједно у јавности након прича о разводу: Ево шта раде кад мисле да их нико не гледа

(Видео) Јелисавета и Теодосић заједно у јавности након прича о разводу: Ево шта раде кад мисле да их нико не гледа

Блиц 28.03.2024
Као бомба одјекнула је вест да се глумица Јелисавета Орашанин и кошаркаш Милош Теодосић разводе, те се о њиховом односу увелико спекулише. Пар се није оглашавао овим поводом, а сада су ухваћени заједно у јеку прича да имају… »
Све су гурали под тепих и правили се да су заједно: Драгани и Тонију пукао брак 2021. године, а овако су породично славили пре…

Све су гурали под тепих и правили се да су заједно: Драгани и Тонију пукао брак 2021. године, а овако су породично славили пре…

Блиц 28.03.2024
Музичка звезда Драгана Мирковић поднела је папире за развод брака од супруга Тонија Бијелића, са којим је провела 24 година у браку. Она је у саопштењу поводом развода навела да већ три године уназад нису заједно, те да живе на… »
Сестра Драгане Мирковић је певачици највећа подршка приватно, али и пословно: Ево како изгледа и чиме се бави ФОТО

Сестра Драгане Мирковић је певачици највећа подршка приватно, али и пословно: Ево како изгледа и чиме се бави ФОТО

Нова 28.03.2024
Драгани Мирковић рођена сестра је велики ослонац у животу, али како се не бави јавним послом, не воли ни да се експонира. Претходног дана одјекнула је вест да се певачица Драгана Мирковић разводи од Тонија Бијелића након 24… »
Након пропалог брака са фудбалером, срећу је нашла поред плесача: 9 година била са овим спортистом, а сада чека четврто дете…

Након пропалог брака са фудбалером, срећу је нашла поред плесача: 9 година била са овим спортистом, а сада чека четврто дете…

Курир 28.03.2024
Певачица Данијела Карић недавно је прославила свој јубиларни 40. рођендан и том приликом открила је да је поново у другом стању и да чека четврто дете. Наиме, Данијела ће ускоро добити друго дете са својим супругом Иваном… »
Није ме срамота, немам новца! Драгана Мирковић у јеку развода говорила о Тонију: Невиђено сам ризиковала

Није ме срамота, немам новца! Драгана Мирковић у јеку развода говорила о Тонију: Невиђено сам ризиковала

Мондо 28.03.2024
Драгана Мирковић саопштила је да је после 24 године поднела папире за развод брака од Тонија Бијељића с којим има двоје деце. Драгана Мирковић саопштила је да је после 24 године поднела папире за развод брака од Тонија Бијељића… »
Пре две године јој купио аутомобил од 185.000 долара, водио је на лукс путовања, а све је била маска: Тони обасипао Драгану…

Пре две године јој купио аутомобил од 185.000 долара, водио је на лукс путовања, а све је била маска: Тони обасипао Драгану…

Блиц 28.03.2024
Након што је Драгана Мирковић саопштила да се након 24 године брака разводи од Тонија Бијелића, јавност не престаје да бруји о томе. Наиме, Драгана је у саопштењу истакла да она и Тони већ три године не живе под истим кровом… »
"Крива сам што нисам та нека друга": Сви брује о последњој песми Драгане Мирковић: "Крива што се бојим где си до јутра..."…

"Крива сам што нисам та нека друга": Сви брује о последњој песми Драгане Мирковић: "Крива што се бојим где си до јутра..."…

Блиц 27.03.2024
Током јучерашњег дана као бомба одјекнула је вест да се певачица Драгана Мирковић разводи од Тонија Бијелића са којим је 24 године била у браку. Певачица је одлучила да у званичном саопштењу обавести јавност о краху брака, а… »
"Били су идеалан појам брака": Близак пријатељ Драгане Мирковић проговорио о њеном разводу: "Шта се догодило између њих?"

"Били су идеалан појам брака": Близак пријатељ Драгане Мирковић проговорио о њеном разводу: "Шта се догодило између њих?"

Блиц 27.03.2024
Певачица Драгана Мирковић и њен супруг Тони Бијелић одлучили су да, након 24 године, ставе тачку на брак, иако су словили за један од најскладнијих парова на јавној сцени. Многе познате личности остале су шокиране након овог… »
(Фото) она јој је највећа подршка: Ово је сестра Драгане Мирковић: Била је уз њу у најтежим тренуцима

(Фото) она јој је највећа подршка: Ово је сестра Драгане Мирковић: Била је уз њу у најтежим тренуцима

Блиц 27.03.2024
Као бомба одјекнула је вест да се Драгана Мирковић и Тони Бијелић разводе након 24 године брака, те је певачица саопштила да је она поднела папире за развод. Драгана Мирковић овим поводом огласила се саопштењем, те навела да… »

Вести дана »