Povezane vesti

Bivši saigrač ne štedi Alvesa i Robinja: "Da su to uradili mojoj ćerki, ne bih bio ovde"

Bivši saigrač ne štedi Alvesa i Robinja: "Da su to uradili mojoj ćerki, ne bih bio ovde"

B92 28.03.2024
Slučajevi bivših brazilskih reprezentativaca, osuđenih silovatelja, Danija Alvesa i Robinja postali su glavna tema u toj južnoameričkoj državi. Iako njihovi bivši saigrači većinom ne žele ništa da komentarišu javno, nekolicina je ipak odlučila da ih… »
"Da se mojoj ćerki ovo desilo, ne bih davao ovaj intervju": Čuveni fudbaler žestoko prozvao Robinja i Alveša

"Da se mojoj ćerki ovo desilo, ne bih davao ovaj intervju": Čuveni fudbaler žestoko prozvao Robinja i Alveša

Telegraf 28.03.2024
Brazilski fudbaleri su osuđeni za silovanje... Posle slučajeva silovanja fudbalera Brazila, Robinja i Danija Alveša, oglasio se i Felipe Melo, koji je delio svlačionicu sa obojicom igrača. Naime, Robinjo, koji je nastupao za Santos, Real, Mančester… »
"Imam ćerku, da se to desilo njoj, ja sada ne bih davao intervju" Čuveni brazilski fudbaler žestoko udario po Alvešu i Robinju!…

"Imam ćerku, da se to desilo njoj, ja sada ne bih davao intervju" Čuveni brazilski fudbaler žestoko udario po Alvešu i Robinju!…

Kurir 28.03.2024
Dvojica slavnih brazilskih fudbalera osuđeni su zbog silovanja. U pitanju su 40-godišnjaci Robinjo i Dani Alveš, a sada se povodom toga oglasio njihov nekadašnji saigrač iz reprezentacije Felipe Melo. Beskompromisni centralni vezista koji i dalje igra i… »
"Imam ćerku, da se to njoj desilo ne bih sedeo ovde!" Brazilac igrao sa Robinjom i Alvešom, sad rekao šta misli o njima

"Imam ćerku, da se to njoj desilo ne bih sedeo ovde!" Brazilac igrao sa Robinjom i Alvešom, sad rekao šta misli o njima

Mondo 28.03.2024
Felipe Melo je bez dlake na jeziku govorio o slučaju svoja dva bivša saigrača. Felipe Melo je bez dlake na jeziku govorio o slučaju svoja dva bivša saigrača. Dvojica slavnih brazilskih fudbalera osuđeni su zbog silovanja. U pitanju su 40-godišnjaci… »

Vesti dana »