Повезане вести

Професор Ратко Ристић приступио покрету „Ми снага народа“

Професор Ратко Ристић приступио покрету „Ми снага народа“

Данас 28.03.2024
Професор Ратко Ристић објавио је на трибини коју је вечерас одржао покрет „Ми снага народа“ поводом предстојећих избора, да је званично приступио овом покрету. Ристић је на децембарским изборима био кандидат коалиционе листе… »
Како је Глас постао Снага народа

Како је Глас постао Снага народа

Време 28.03.2024
До сада смо били глас, а сада смо стварно снага, рекао је Бранимир Несторовић на трибини „У сусрет предстојећим изборима“. Његов покрет се сада зове „Ми - снага народа“. Доктор Бранимир Несторовић је приликом најаве новог… »
Ратко Ристић приступио Несторовићевом покрету

Ратко Ристић приступио Несторовићевом покрету

Нова 28.03.2024
Професор Ратко Ристић објавио је на трибини која је синоћ организовао покрет “Ми снага народа“ поводом предстојећих избора да је званично приступио овом покрету. Ристић је на децембарским изборима био кандидат коалиционе листе… »
"Хоћемо да их уплашимо, да им салијемо страву": Несторовић има амбициозна предвиђања за Београд, открио име новог покрета

"Хоћемо да их уплашимо, да им салијемо страву": Несторовић има амбициозна предвиђања за Београд, открио име новог покрета

Блиц 28.03.2024
Бранимир Несторовић, носилац листе на парламентарним изборима коалиције "Ми - Глас из народна", која се у међувремену распала, саопштио је да се покрет који предводи од данас зове "Ми - Снага народа" и да према последњим… »
Покрет Бранимира Несторовића од сад је „Ми снага народа“

Правда 28.03.2024
До сада до сад смо били глас, а сада смо стварно снага, рекао је Бранимир Несторовић јуче на трибини „У сусрет предстојецим изборима“ у просторијама општине Врачар, рекавши да ће његов Покрет добити ново име и да се од данас… »

Правда 28.03.2024
До сада до сад смо били глас, а сада смо стварно снага, рекао је Бранимир Несторовић јуче на трибини „У сусрет предстојецим изборима“ у просторијама општине Врачар, рекавши да ће његов Покрет добити ново име и да се од данас… »

Вести дана »