Povezane vesti
Tadić: Vlast u pregovorima o Kosovu daje sve, nije greška što sam odbio zahteve Merkel
Beta 28.03.2024
Nekadašnji predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da je njegova kosovska politika bila politika kompromisa koji je podrazumevao da uvažimo drugu stranu, ali da u miru ne izgubimo ono što nismo izgubili u ratu i da se ne prelazi preko crvenih linija… »
Tadić: Sadašnja vlast u pregovorima Kosovu daje sve, nije greška što sam odbio zahteve Merkel
Radio 021 28.03.2024
Nekadašnji predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da je njegova kosovska politika bila politika kompromisa koja je podrazumeval da uvažimo drugu stranu. Kako je rekao, ta politika je podrazumevala i da u miru ne izgubimo ono što nismo izgubili u… »
Tadić: Vlast u pregovorima o Kosovu daje sve, nije greška što sam odbio zahteve Merkel
Danas 28.03.2024
Nekadašnji predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da je njegova kosovska politika bila politika kompromisa koji je podrazumevao da uvažimo drugu stranu, ali da u miru ne izgubimo ono što nismo izgubili u ratu i da se ne prelazi preko crvenih linija… »
Radio sto plus 28.03.2024
“Nakon mog mandata mi nemamo kompromisna rešenja, jer već deceniju u pregovorima Srbija daje sve, a ne dobija ništa. Predaja naših legitimnih interesa nije kompromis. Kurtijev odnos prema našim građanima i našim interesima takođe nije kompromis… »
N1 Info 28.03.2024
Vesti dana »

Nišlije za sat i po organizovale prevoz za svih 320 studenata u Beograd
Južne vesti pre 1 satjoš 4 povezane

Studenti pešaci nadomak Beograda, traktori u centru prestonice Srbije
BBC News pre 0 minutajoš 38 povezanih

Srbijavoz: Obustavljen saobraćaj svih međugradskih vozova zbog dojave o bombama
Beta pre 48 minutajoš 24 povezane

uživo RAT U UKRAJINI Ruski napad u Donjeckoj oblasti: Poginula jedna osoba, 12 povređeno
Euronews pre 3 satajoš 19 povezanih

Od danas zabranjen ulaz u Skupštinu: Odluka doneta iz bezbednosnih razloga
Nova pre 3 satajoš 15 povezanih