Повезане вести

Тадић: Садашња власт у преговорима Косову даје све, није грешка што сам одбио захтеве Меркел

Тадић: Садашња власт у преговорима Косову даје све, није грешка што сам одбио захтеве Меркел

Радио 021 28.03.2024
Некадашњи председник Србије Борис Тадић изјавио је да је његова косовска политика била политика компромиса која је подразумевал да уважимо другу страну. Како је рекао, та политика је подразумевала и да у миру не изгубимо оно… »
Тадић: Власт у преговорима о Косову даје све, није грешка што сам одбио захтеве Меркел

Тадић: Власт у преговорима о Косову даје све, није грешка што сам одбио захтеве Меркел

Радио сто плус 28.03.2024
“Након мог мандата ми немамо компромисна решења, јер већ деценију у преговорима Србија даје све, а не добија ништа. Предаја наших легитимних интереса није компромис. Куртијев однос према нашим грађанима и нашим интересима такође… »

Н1 Инфо 28.03.2024
Некадашњи председник Србије Борис Тадић изјавио је да је његова косовска политика била политика компромиса који је подразумевао да уважимо другу страну, али да у миру не изгубимо оно што нисмо изгубили у рату и да се не прелази… »

Вести дана »