Povezane vesti
Preduzetničko obrazovanje: Novopazarci najbolji u regionu
RTV Novi Pazar 28.03.2024
Na regionalnom takmičenju u Kragujevcu, Kompanija učenika Tehničke škole “Izudin Šušević” iz Novog Pazara, pod nazivom ”Op Soft” proglašena je najboljom. Takmičenje na kojem su učestvovale 23 učeničke kompanije, održano je u organizaciji Dostignuća… »
Učenička kompanija srednjoškolaca iz Novog Pazara najbolja u regionu
Radio sto plus 28.03.2024
Kompanija novopazarskih srednjoškolaca, pod nazivom “OP Soft”, bavi se kreiranjem aplikacije koja omogućava korisnicima da kreiraju porudžbine u restoranima putem kju-ar (QR) koda koji se nalazi na stolovima. Pobednički tim čine Haris Gorčević, Erhad… »
Novopazarski srednjoškolci najbolji u regionu
Glas Zapadne Srbije 28.03.2024
Učenička kompanija „OP Soft” iz Tehničke škole „Izudin Šušević” u Novom Pazaru osvojila je prvo mesto na Regionalnom takmičenju učeničkih kompanija jugozapadne Srbije održanom u sredu u Kragujevcu. Ovi srednjoškolci su u okviru svoje kompanije bave… »
Vesti dana »
IDF: Zauzeta važna tvrđava Bofor u Libanu; Iran pokrenuo napade na naoružane grupe na severu Iraka
RTS pre 27 minutajoš 39 povezanih
Spartak je šampion Srbije - FMP stao nadomak epskog preokreta, ispisana istorija srpske košarke
Nova pre 52 minutajoš 40 povezanih
Trener FMP-a o sudijama i zaslugama: "Ja sam ljudima iz Spartaka rekao zasluženo, oni meni nešto drugo"
Sportske.net pre 25 minutajoš 21 povezana
Stotine hiljada navijača Arsenala prisustvovalo paradi povodom proslave titule prvaka Engleske
Radio sto plus pre 3 satajoš 50 povezanih