Povezane vesti
Od akcije do glumačke interpretacije: Jan Fabr u Beogradu predstavio knjigu
N1 Info 28.03.2024
Čuveni belgijski multidisciplinarni umetnik, Jan Fabr, vratio se u Beograd, na svetski dan pozorišta, kako bi promovisao svoju knjigu „Od akcije do glumačke interpretacije - Smernice Jana Fabra za izvođača XXI veka”, čiji je autor, pored Lika Van der… »
„Od akcije do glumačke interpretacije“: Čuveni Jan Fabr promovisao knjigu u Beogradu
Nova 28.03.2024
Na Svetski dan pozorišta, u Institutu za umetničku igru, čuveni belgijski multidisciplinarni umetnik, Jan Fabr, vratio se u Beograd kako bi promovisao svoju knjigu "Od akcije do glumačke interpretacije - Smernice Jana Fabra za izvođača XXI veka", čiji je… »
Čuveni belgijski umetnik vratio se u Beograd Jan Fabr: Moja nova knjiga namenjena glumcima, plesačima, koreografima i…
Kurir 28.03.2024
Na Svetski dan pozorišta, u Institutu za umetničku igru, čuveni belgijski multidisciplinarni umetnik, Jan Fabr, vratio se u Beograd, kako bi promovisao svoju knjigu "Od akcije do glumačke interpretacije - Smernice Jana Fabra za izvođača XXI veka", čiji… »
Jan Fabr promovisao svoju knjigu i primio nagradu u Beogradu, performans Slobodana Beštića
Telegraf 28.03.2024
"Osećam uvek veliku ljubav, a pre svega strast kada sam ovde kod vas u Beogradu, u Srbiji. Koliko sam mogao da vidim i upoznam, Srbija nije mnogo različita od Belgije, čak smatram da je više strastvena. Veoma volim vašu zemlju", utisci su Jana Fabra… »
Vesti dana »
Premijer Grenlanda: Vojna operacija malo verovatna, ali moramo biti spremni
N1 Info pre 41 minutajoš 33 povezane
"Dobio sam potvrdu" Vučić najavio posetu Kini: Mnogo toga je pred nama!
Blic pre 51 minutajoš 56 povezanih
Tramp zapretio carinama na francuska vina kako bi naterao Makrona da se priključi Odboru za mir
Serbian News Media pre 3 satajoš 23 povezane
Novi botovski napadi na medije: Na meti nalozi Danasa, Radara, Nova.rs, Nova TV i N1
Vreme pre 4 satijoš 6 povezanih
Loš var na šini izazvao udes? Španija oplakuje žrtve stravične železničke nesreće dok se istovremeno nastvlja opsežna istraga
Večernje novosti pre 21 minutajoš 26 povezanih