Povezane vesti
Od akcije do glumačke interpretacije: Jan Fabr u Beogradu predstavio knjigu
N1 Info 28.03.2024
Čuveni belgijski multidisciplinarni umetnik, Jan Fabr, vratio se u Beograd, na svetski dan pozorišta, kako bi promovisao svoju knjigu „Od akcije do glumačke interpretacije - Smernice Jana Fabra za izvođača XXI veka”, čiji je autor, pored Lika… »
Čuveni belgijski umetnik vratio se u Beograd Jan Fabr: Moja nova knjiga namenjena glumcima, plesačima, koreografima i…
Kurir 28.03.2024
Na Svetski dan pozorišta, u Institutu za umetničku igru, čuveni belgijski multidisciplinarni umetnik, Jan Fabr, vratio se u Beograd, kako bi promovisao svoju knjigu "Od akcije do glumačke interpretacije - Smernice Jana Fabra za izvođača XXI veka"… »
„Od akcije do glumačke interpretacije“: Čuveni Jan Fabr promovisao knjigu u Beogradu
Nova 28.03.2024
Na Svetski dan pozorišta, u Institutu za umetničku igru, čuveni belgijski multidisciplinarni umetnik, Jan Fabr, vratio se u Beograd kako bi promovisao svoju knjigu "Od akcije do glumačke interpretacije - Smernice Jana Fabra za izvođača XXI veka"… »
Jan Fabr promovisao svoju knjigu i primio nagradu u Beogradu, performans Slobodana Beštića
Telegraf 28.03.2024
"Osećam uvek veliku ljubav, a pre svega strast kada sam ovde kod vas u Beogradu, u Srbiji. Koliko sam mogao da vidim i upoznam, Srbija nije mnogo različita od Belgije, čak smatram da je više strastvena. Veoma volim vašu zemlju", utisci su Jana Fabra… »
Vesti dana »
IDF: Hezbolahov poligon lociran na 200 metara od baze UNIFIL-a; beba stara 15 dana spasena iz ruševina u Gazi
RTS pre 4 minutajoš 32 povezane
Sedam ključnih stavki za optužnicu zbog urušavanja nadstrešnice Železničke stanice i pogibije 14 ljudi
Nova pre 26 minutajoš 12 povezanih
Novi Sad: Danas u 18 sati novi protest u Novom Sadu, šestočasovna blokada mosta
Beta pre 3 satajoš 15 povezanih
Oko 70 radnika FPM Agromehanika iz Boljevca završilo sa stomačnim tegobama: Sumnja se na trovanje hranom?
Danas pre 7 satijoš 3 povezane