Povezane vesti
Kako je Dejan Jović pokušao da utvrdi šta sad radi Ana Brnabić?
Danas 28.03.2024
Politički život u Srbiji u kom su izbori u konstantnom stanju svoje vanrednosti jeste paradoks, ali ne iznenađuje jer se stalnim kapmanjama destabilizuje politički sistem, izjavio je profesor na Fakultetu političkih nauka u Zagrebu Dejan Jović… »
Dejan Jović: Jako me interesuje šta je sada Ana Brnabić, išao sam i na sajt Vlade da proverim
Novi magazin 28.03.2024
Politički život u Srbiji u kom su izbori u konstantnom stanju svoje vanrednosti jeste paradoks, ali ne iznenađuje jer se stalnim kapmanjama destabilizuje politički sistem, izjavio je profesor na Fakultetu političkih nauka u Zagrebu Dejan Jović… »
Dejan Jović: Jako me interesuje šta je sada Ana Brnabić, išao sam i na sajt Vlade da proverim
N1 Info 28.03.2024
Vesti dana »
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 10 satijoš 1 povezana
Odbačene optužbe protiv Trampa za pokušaj promene ishoda izbora 2020. godine
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Moderna artiljerija: Kadeti osposobljavani za artiljerijsku vatru na samohodnim haubicama
Blic pre 3 satajoš 1 povezana