Повезане вести

Хариса џиновића након развода: Ретко постоји жена која призна своју кривицу

Хариса џиновића након развода: Ретко постоји жена која призна своју кривицу

Курир 28.03.2024
Певач Харис Џиновић и модна дизајнерка Мелина Џиновић данас су се званично развели у Првом основном суду на Новом Београду. Харис је након изласка из суда у којем се дизајнерка није појавила, између осталог, истакао да се… »
Син је јако љут на њу: Харис никада неће опростити Мелини што је растурила породицу

Син је јако љут на њу: Харис никада неће опростити Мелини што је растурила породицу

Стори 28.03.2024
Данас су се у Првом основном суду на Новом Београду развели Харис и Мелина Џиновић након 22 године брака. Син Мелине и Хариса Џиновића, Кан, посебно је тешко поднео крах породице, а како открива његов отац, на мајку је посебно… »
Харис Џиновић разочаран издајом коју му је приредила Мелина! (ВИДЕО)

Харис Џиновић разочаран издајом коју му је приредила Мелина! (ВИДЕО)

Свет плус 28.03.2024
Шокантна испосвест певача! Харис Џиновић разочаран издајом коју му је приредила сада већ бивша супруга Мелина! Харис Џиновић, се развео данас и званично од, сада већ бивше супруге, креаторке Мелине Џиновић. Легендарни певач… »
„Варала ме је годинама, класична издаја, удар на породицу“: Харис Џиновић након развода отворио душу, па открио детаље који…

„Варала ме је годинама, класична издаја, удар на породицу“: Харис Џиновић након развода отворио душу, па открио детаље који…

Нова 28.03.2024
Певач Харис Џиновић и Мелина Џиновић данас су се званично развели у Првом основном суду на Новом Београду. Певач Харис Џиновић је провео 22 године у заједници са модном креаторком Мелином Џиновић, са којом је добио двоје деце… »
"Варала ме годинама, сина није звала месец и по дана!" Харис Џиновић проговорио и о подели имовине

"Варала ме годинама, сина није звала месец и по дана!" Харис Џиновић проговорио и о подели имовине

Мондо 28.03.2024
Харис Џиновић још једном је говорио о бившој супрузи Мелини. Харис Џиновић још једном је говорио о бившој супрузи Мелини. Певач Харис Џиновић и Мелина Џиновић данас су се званично развели у Првом основном суду на Новом… »
Мелина ме је варала годинама Велика исповест Хариса Џиновић, хаос се наставља; Све обелоданио јавно

Мелина ме је варала годинама Велика исповест Хариса Џиновић, хаос се наставља; Све обелоданио јавно

Дневник 28.03.2024
Харис Џиновић развео се данас и званично од, сада већ бивше супруге, креаторке Мелине Џиновић. Легендарни певач дошао је видно утучен у суд у Београду, а након што је све завршено, отворио је душу и проговорио о непознатим… »
"Годинама ме је варала,: са сином се није чула месец и по дана: Велики интервју Хариса Џиновића након развода од Мелине…

"Годинама ме је варала,: са сином се није чула месец и по дана: Велики интервју Хариса Џиновића након развода од Мелине…

Блиц 28.03.2024
Певач Харис Џиновић и Мелина Џиновић данас су се званично развели у Првом основном суду на Новом Београду. Харис је сада, након развода, у великом интервјуу отворио душу о браку са Мелином. Како је истакао, она га је годинама… »
"Дружила се са женама сумњивог морала" Харис Џиновић још јаче ударио на Мелину након развода

"Дружила се са женама сумњивог морала" Харис Џиновић још јаче ударио на Мелину након развода

Мондо 28.03.2024
Харис Џиновић саопштио је да се званично развео од Мелине, а затим је проговорио о сада већ бившој супрузи. Харис Џиновић саопштио је да се званично развео од Мелине, а затим је проговорио о сада већ бившој супрузи. Певач Харис… »
"Кврц се десио кад је почела да се дружи са женама сумњиве прошлости": Ево шта је све Харис рекао о Мелини

"Кврц се десио кад је почела да се дружи са женама сумњиве прошлости": Ево шта је све Харис рекао о Мелини

Телеграф 28.03.2024
Певач је између осталог истакао да је син Кан наводно много љут на мајку. Харис Џиновић разведен је човек, потврдио је данас, 28. марта, по напуштању Првог основног суда а поводом бракоразводне парнице од Мелине. Он је… »
Харис Џиновић први пут о причама да га је Мелина варала: "Има шушкања по граду, а ја издају не праштам"

Харис Џиновић први пут о причама да га је Мелина варала: "Има шушкања по граду, а ја издају не праштам"

Телеграф 28.03.2024
- Ако неко изда и растури породицу коју човек гради сто година и улаже све у њу, онда... - рекао је Харис. Харис Џиновић развео се од Мелине, а по изласку из Првог основног суда упитан је о бројним детаљима односа и разлаза… »
Харис се званично развео, па пред судом отворио душу: "Мелина је никаква жена, њу само паре занимају!"

Харис се званично развео, па пред судом отворио душу: "Мелина је никаква жена, њу само паре занимају!"

Телеграф 28.03.2024
- Ја сам крив што сам се ослонио на туђу свест, јер сам мислио да неко нешто има и респектује, у глави, да има према некоме и нечему, али видео сам да то не функционише баш тако - рекао је Харис. Харис Џиновић стао је пред… »

Вести дана »