Povezane vesti
„Znam tu ženu, viđao sam je kako vodi dvoje dece tu u parkić, strašno je šta se dogodilo“: Portal Nova.rs razgovarao sa…
Nova 28.03.2024
Žitelji Bora iz Ulice Albanske spomenice u šoku su posle nestanka dvogodišnje devojčice Danke Ilić koja je sa roditeljima živela u tom soliteru. „Znam tu ženu i viđao sam je kako vodi dvoje dece tu u parkić. Znam i njenog svekra i svekrvu živeli su tu… »
Progovorile komšije iz Bora! Danka sa roditeljima živela u soliteru: Viđali smo majku kako izvodi decu u park
Mondo 28.03.2024
Oglasile su se komšije roditelja nestale devojčice Danke koji žive u soliteru gde i porodica devojčice. Oglasile su se komšije roditelja nestale devojčice Danke koji žive u soliteru gde i porodica devojčice. Žitelji Bora iz ulice gde je živela nestala… »
Vesti dana »

„Indeks je jači od policijskog pendreka“ – niški studenti pružili podršku kolegama u Novom Sadu
Južne vesti pre 4 minutajoš 52 povezane

Masovna pucnjava u školi u Americi, dvoje dece ubijeno, 17 ranjeno: Napadač ispalio između 50 i 100 metaka
Mondo pre 1 satjoš 30 povezanih

Novinarku N1 privelo obezbeđenje nakon pokušaja da postavi pitanja direktoru United Grupe (VIDEO)
N1 Info pre 39 minutajoš 28 povezanih

Ovo niko nikad nije uradio, a onda se pojavila moćna Srbija – rekord koji najbolje pokazuje kakav su „orlovi“ tim
Nova pre 13 minutajoš 34 povezane