Povezane vesti
„Znam tu ženu, viđao sam je kako vodi dvoje dece tu u parkić, strašno je šta se dogodilo“: Portal Nova.rs razgovarao sa…
Nova 28.03.2024
Žitelji Bora iz Ulice Albanske spomenice u šoku su posle nestanka dvogodišnje devojčice Danke Ilić koja je sa roditeljima živela u tom soliteru. „Znam tu ženu i viđao sam je kako vodi dvoje dece tu u parkić. Znam i njenog svekra i svekrvu živeli su tu… »
Progovorile komšije iz Bora! Danka sa roditeljima živela u soliteru: Viđali smo majku kako izvodi decu u park
Mondo 28.03.2024
Oglasile su se komšije roditelja nestale devojčice Danke koji žive u soliteru gde i porodica devojčice. Oglasile su se komšije roditelja nestale devojčice Danke koji žive u soliteru gde i porodica devojčice. Žitelji Bora iz ulice gde je živela nestala… »
Vesti dana »
Srbi ne mogu da sastave rečenicu od uzbuđenja: Prva izjava grupe "Lavina" nakon prolaska u finale Evrovizije
Mondo pre 14 minutajoš 29 povezanih
Tramp u Kini posle skoro deceniju: Samit koji određuje pravac svetske politike
Euronews pre 1 satjoš 23 povezane
Danas počinje Sabor SPC, na dnevnom redu i odluka o sudbini vladike koji je podržao studente
Serbian News Media pre 55 minutajoš 19 povezanih
U Srbiju stiže još jedno nevreme i zahlađenje: Evo kada počinje i kakvo će vreme biti do kraja maja
Nova pre 2 satajoš 20 povezanih
Nastavak sednice Skupštine, poslanici raspravljaju o Petrašinovićevim zakonima
N1 Info pre 49 minutajoš 14 povezanih