Повезане вести
Заказала свадбу усред ускршњег поста и гости траже посни мени! Нападају људе што траже посни мени, па кажу: "Ово је већи…
Курир 28.03.2024
Ускршњи пост којег се придржавају православни верници траје од 18. марта до 4. маја. Са друге стране у току овог поста неку су заказали прославе и венчања, а где је славље ту је и мрсна храна. Твитер корисница која се… »
"Реците ви мени је л' то изводљиво": Две недеље пре свадбе настао хаос! Сватови потврдили долазак, али под једним условом!
Курир 28.03.2024
Велики васкшњи пост почео је 18. марта и траје до Васкрса који ове године пада 5. маја. С обзиром на то да сезона свадби почиње већ од априла неки младенци су већ за наредни месец заказали весеље, али неки од њих нису имали у… »
Реците ви мени, је л' то изводљиво на свадби код нас? Другарица заказала за 5. април, а гости сад имају захтев!
Мондо 28.03.2024
Српкиња открила да њена другарица мора да мења организацију због захтева који гости имају у последњи час! Српкиња открила да њена другарица мора да мења организацију због захтева који гости имају у последњи час! Почела је… »
Вести дана »

Струја у Србији од 1. октобра скупља за 6,6 одсто, мења се и граница за „црвену зону“
Нова пре 1 сатјош 37 повезаних

Додик позвао грађане да изађу на референдум и поручио: СНСД неће на изборе
Еуроневс пре 18 минутајош 28 повезаних

Лучић: Суботић оштетила Унитед Гроуп и Телеком за милијуне еура, Вучић никада није тражио ничију замјену
СЕЕбиз пре 8 минутајош 25 повезаних

Лучић: Суботић оштетила Јунајтед групу и Телеком за милионе евра, Вучић никад није тражио било чију смену
Политика пре 13 минутајош 53 повезане

Кривична пријава против Брајана Брковића због протеста у Врбасу: "Тужилац нема очи да види шта се десило"
Радио 021 пре 48 минутајош 33 повезане