Povezane vesti
„Nisam namestio Šarca, on i ja smo se družili“: Optuženi „vračarac“ Nikola Kačarević izneo odbranu, govorio o likvidaciji u…
Nova 28.03.2024
Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić, koji je optužen da je kao pripadnik kriminalne grupe koju su organizovali Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da se neposredno pre nego… »
Starleta bila na ručku sa suprugom Aleksandra šarca uoči njegovog ubistva: Evo šta je okrivljeni muž Tamare Đurić rekao u sudu!…
Kurir 28.03.2024
Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić, koji je optužen da je kao pripadnik kriminalne grupe koju su organizovali Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da se neposredno pre nego… »
"Nisam ga namestio, žao mi je njegove majke, ali i mene": Vračarci negirali tri ubistva: Umoran sam da se vucaram po pritvorima…
Kurir 28.03.2024
Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je… »
Vesti dana »

Ponavljaju se izbori u Kosjeriću na biračkom mestu gde je opozicija tražila poništavanje glasanja
Danas pre 2 sata

Marko Đurić: Optužnice protiv 11 Srba zbog barikada na Kosovu su politički progon
Danas pre 3 satajoš 1 povezana