Повезане вести
„Нисам наместио Шарца, он и ја смо се дружили“: Оптужени „врачарац“ Никола Качаревић изнео одбрану, говорио о ликвидацији у…
Нова 28.03.2024
Никола Качаревић, супруг старлете Тамаре Ђурић, који је оптужен да је као припадник криминалне групе коју су организовали Никола Вушовић, звани Џони са Врачара и Радоје Звицер изјавио је данас пред Специјалним судом у Београду… »
Старлета била на ручку са супругом Александра шарца уочи његовог убиства: Ево шта је окривљени муж Тамаре Ђурић рекао у суду!…
Курир 28.03.2024
Никола Качаревић, супруг старлете Тамаре Ђурић, који је оптужен да је као припадник криминалне групе коју су организовали Никола Вушовић, звани Џони са Врачара и Радоје Звицер изјавио је данас пред Специјалним судом у Београду… »
"Нисам га наместио, жао ми је његове мајке, али и мене": Врачарци негирали три убиства: Уморан сам да се вуцарам по притворима…
Курир 28.03.2024
Припадници криминалне групе Радоја Звицера и Николе Вушовића званог Џони са Врачара, који су у бекству, међу којима је и Владимир Ковачевић звани Ковач који је оптужен да је 20. марта 2020. намамио на састанак покојног… »
Вести дана »

Притворени студент Богдан који седми дан штрајкује глађу, пребачен у болницу
Н1 Инфо пре 1 сатјош 18 повезаних

Руска служба: 'Европска унија спрема 'Мајдан' у Србији'; Брисел: 'То није тачно'
BBC News пре 1 сатјош 22 повезане