Povezane vesti

Novak: Nemam ideju ko će mi biti trener (i da li će uopšte)

Novak: Nemam ideju ko će mi biti trener (i da li će uopšte)

Sport klub 28.03.2024
Na promociji filma o Nikoli Piliću Novak Đoković je govorio i o aktuelnoj temi, a to je prekid saradnje sa Goranom Ivaniševićem. – Goran je pre svega prijatelj za života, moj i moje porodice. Izuzetno mi je drag, kraj profesionalne saradnje ne znači kraj… »
Ovo niko nije očekivao! Evo šta Novak Đoković kaže o sledećem treneru (video)

Ovo niko nije očekivao! Evo šta Novak Đoković kaže o sledećem treneru (video)

Večernje novosti 28.03.2024
NOVAK Đoković je došao u Beograd kako bi i uhvatio zalet za novi segment teniske sezone, onaj koji se igra na šljaci, ali i kako bi prisustvovao jednom posebnom filmu. Tom prilikom je rešio i da se obrati znatiželjnim novinarima koji su ga sačekali… »
Pa zašto Nole? Đoković sve šokirao pričom o novom treneru! (foto)

Pa zašto Nole? Đoković sve šokirao pričom o novom treneru! (foto)

Hot sport 28.03.2024
Teško da je neko ovo mogao da predvidi Najveći teniser sveta, Novak Đoković, večeras je izazvao šok i iznenađenje među svojim obožavaocima izjavom tokom prisustva projekciji filma „Legenda“ o čuvenom teniskom treneru Nikoli Piliću u beogradskom Domu… »
Đoković o novom treneru: Ne znam da li će nekoga i biti VIDEO

Đoković o novom treneru: Ne znam da li će nekoga i biti VIDEO

B92 28.03.2024
Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije imao nove informacije o novom treneru posle projekcije filma "Nikola Pilić - Legenda" u Domu omladine. Đoković je u sredu objavio da je završio šestogodišnju saradnju sa Goranom Ivaniševićem sa kojim je osvojio… »
Đoković na projekciji filma "Nikola Pilić - Legenda" FOTO/VIDEO

Đoković na projekciji filma "Nikola Pilić - Legenda" FOTO/VIDEO

B92 28.03.2024
Srpski teniser Novak Đoković prisustvuje projekciji dokumentarnog filma o Nikoli Piliću u Domu omladine, a u sklopu "Martovskog festivala". Đoković u društvu svog nekadašnjeg trenera gleda film "Nikola Pilić - Legenda" u režiji Žarka Mirkovića, nakon… »
Pilić: "Novak i Goran su se zasitili jedan drugog"

Pilić: "Novak i Goran su se zasitili jedan drugog"

Sportske.net 28.03.2024
Jedan od najzaslužnijih u stvaranju najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića, Nikola Pilić, prokomentarisao je raskid saradnje svetskog broja jedan sa Goranom Ivaniševićem. "Radili su par godina i osvojili 11 velikih turnira. Novak je 2023. imao… »
Kakva euforija: Novak Đoković stigao na projekciju filma u Beogradu, a tamo... (foto/video()

Kakva euforija: Novak Đoković stigao na projekciju filma u Beogradu, a tamo... (foto/video()

Večernje novosti 28.03.2024
NOVAK Đoković je došao u Beograd kako bi i uhvatio zalet za novi segment teniske sezone, onaj koji se igra na šljaci, ali i kako bi prisustvovao jednom posebnom filmu. FOTO: N. Pijevančić Nole je u sredu uveče stigao u Dom omladine kako bi gledao… »
Pilić: Đoković i Ivanišević su se verovatno "zasitili"

Pilić: Đoković i Ivanišević su se verovatno "zasitili"

Sportski žurnal 28.03.2024
Teniski stručnjak je danas govorio u Domu omladine uoči promocije dokumentarnog filma. Slavni trener Nikola Pilić izjavio je danas da veruje da su se najbolji teniser sveta Novak Đoković i hrvatski stručnjak Goran Ivanišević verovatno "zasitili" i da su… »

Vesti dana »