Povezane vesti
Novak: Nemam ideju ko će mi biti trener (i da li će uopšte)
Sport klub 28.03.2024
Na promociji filma o Nikoli Piliću Novak Đoković je govorio i o aktuelnoj temi, a to je prekid saradnje sa Goranom Ivaniševićem. – Goran je pre svega prijatelj za života, moj i moje porodice. Izuzetno mi je drag, kraj profesionalne saradnje ne znači kraj… »
Ovo niko nije očekivao! Evo šta Novak Đoković kaže o sledećem treneru (video)
Večernje novosti 28.03.2024
NOVAK Đoković je došao u Beograd kako bi i uhvatio zalet za novi segment teniske sezone, onaj koji se igra na šljaci, ali i kako bi prisustvovao jednom posebnom filmu. Tom prilikom je rešio i da se obrati znatiželjnim novinarima koji su ga sačekali… »
Pa zašto Nole? Đoković sve šokirao pričom o novom treneru! (foto)
Hot sport 28.03.2024
Teško da je neko ovo mogao da predvidi Najveći teniser sveta, Novak Đoković, večeras je izazvao šok i iznenađenje među svojim obožavaocima izjavom tokom prisustva projekciji filma „Legenda“ o čuvenom teniskom treneru Nikoli Piliću u beogradskom Domu… »
Đoković o novom treneru: Ne znam da li će nekoga i biti VIDEO
B92 28.03.2024
Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije imao nove informacije o novom treneru posle projekcije filma "Nikola Pilić - Legenda" u Domu omladine. Đoković je u sredu objavio da je završio šestogodišnju saradnju sa Goranom Ivaniševićem sa kojim je osvojio… »
Đoković na projekciji filma "Nikola Pilić - Legenda" FOTO/VIDEO
B92 28.03.2024
Srpski teniser Novak Đoković prisustvuje projekciji dokumentarnog filma o Nikoli Piliću u Domu omladine, a u sklopu "Martovskog festivala". Đoković u društvu svog nekadašnjeg trenera gleda film "Nikola Pilić - Legenda" u režiji Žarka Mirkovića, nakon… »
Pilić: "Novak i Goran su se zasitili jedan drugog"
Sportske.net 28.03.2024
Jedan od najzaslužnijih u stvaranju najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića, Nikola Pilić, prokomentarisao je raskid saradnje svetskog broja jedan sa Goranom Ivaniševićem. "Radili su par godina i osvojili 11 velikih turnira. Novak je 2023. imao… »
Kakva euforija: Novak Đoković stigao na projekciju filma u Beogradu, a tamo... (foto/video()
Večernje novosti 28.03.2024
NOVAK Đoković je došao u Beograd kako bi i uhvatio zalet za novi segment teniske sezone, onaj koji se igra na šljaci, ali i kako bi prisustvovao jednom posebnom filmu. FOTO: N. Pijevančić Nole je u sredu uveče stigao u Dom omladine kako bi gledao… »
Pilić: Đoković i Ivanišević su se verovatno "zasitili"
Sportski žurnal 28.03.2024
Teniski stručnjak je danas govorio u Domu omladine uoči promocije dokumentarnog filma. Slavni trener Nikola Pilić izjavio je danas da veruje da su se najbolji teniser sveta Novak Đoković i hrvatski stručnjak Goran Ivanišević verovatno "zasitili" i da su… »
Vesti dana »
Tramp: "Mržnja između Putina i Zelenskog je besmislena, to je ludost. Iran može da nas pozove"
Telegraf pre 9 minutajoš 117 povezanih
Papa Lav: Lopovi koji otimaju prirodna bogatstva, vodeći krvave ratove nam otimaju budućnost
Danas pre 2 satajoš 45 povezanih
(Foto, video) "pedofil, silovatelj i izdajnik kalja moje ruke svojim zločinima": Napadač s Trampove večere otkrio ko su mu mete: Odjeknuli pucnji, Donald pao na pod!
Blic pre 19 minutajoš 89 povezanih
Šok za Minesotu, potvrđene crne slutnje koje bi mogle da Denver poguraju ka čudesnom preokretu
Nova pre 39 minutajoš 39 povezanih