Povezane vesti
"Danas svako može da peva" Ljuba Aličić brutalno i estradi i profesiji kojoj je posvetio ceo život: Ne interesuje me...
Kurir 28.03.2024
Ljuba Aličić oduvek je bio bez dlake na jeziku, a i sad je bez zadrške govorio o mlađim kolegama. Ljuba je sada istakao da se muzička scena u Srbiji mnogo promenila, i da svako danas može da peva. - Nikada me iskrenost nije koštala, takav sam… »
"Prodaju kravu i snime album koji mogu da stave pod jastuk": Ljuba Aličić žestoko opleo po mlađim kolegama: "Danas svako…
Blic 28.03.2024
Pevač Ljuba Aličić oduvek je bio bez dlake na jeziku, a i sad je bez zadrške govorio o mlađim kolegama. Ljuba je sada istakao da se muzička scena u Srbiji mnogo promenila, i da svako danas može da peva. - Nikada me iskrenost nije koštala, takav… »
Vesti dana »
Novi Sad: Maskirani huligani bejzbol palicama pretukli mlade fudbalere u centru grada
Beta pre 1 satjoš 32 povezane
Protest studenata ispred Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, nova blokada Ruzveltove u Beogradu
RTS pre 1 satjoš 31 povezana
Apelacioni sud vratio na ponovno odlučivanje predlog o pritvaranju Gorana Vesića
Beta pre 2 satajoš 21 povezana
Zatvoreni objekti Poreske uprave prihoda i Dunav osiguranja u Kosovskoj Mitrovici
RTS pre 4 satijoš 21 povezana