Povezane vesti
Sloba Radanović ukrao pesmu dare bubamare: Pevačica ključa od besa: "Šokirana sam. Prisvojio ju je i hvali se da je…
Blic 28.03.2024
Pevač Sloba Radanović navodno je "ukrao" pesmu koju je pevačica Dara Bubamara snimila sa Željkom Nikolićem. Kako se dalje navodi, Željko je kupio pesmu direktno od Marine i Raleta, ali je ipak dospela u ruke Slobe Radanovića. Dara Bubamara se tim… »
Dara Bubamara optužila slobu da joj je ukrao pesmu! Ključa od besa: "Šokirana sam, hvali se da je njegova" Oglasio se i Futa
Kurir 28.03.2024
Pevač Sloba Radanović navodno je "ukrao" pesmu koju je pevačica Dara Bubamara snimila sa Željkom Nikolićem. Kako se dalje navodi, Željko je kupio pesmu direktno od Marine i Raleta, ali je ipak dospela u ruke Slobe Radanovića. Dara Bubamara se tim… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Apokalipsa u LA: Čuveni Sanset Bulevar u ruševinama, vatra guta zgrade, banke i crkve, grad tone u totalni haos
Nova pre 52 minutajoš 45 povezanih
Vreme natprosečno toplo, a onda sledi pad temperature: Kakvo nas vreme očekuje u Srbiji
NIN pre 1 satjoš 19 povezanih
Počele prijave penzionera za besplatnu rehabilitaciju u banjama
Moj Novi Sad pre 46 minutajoš 15 povezanih
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Turski mediji: Vojska u pripravnosti zbog operacije "velikih razmera" protiv Kurda u Siriji
Euronews pre 1 satjoš 8 povezanih
Đoković kreće od novajlije, Alkaras u četvrtfinalu - paklen žreb za Danilović!
B92 pre 1 satjoš 9 povezanih