Povezane vesti
"To nije bila klasična ljubav, već želja da se dobiju deca": Dragana Mirković sad ovako priča o mužu od Kod se razvodi: "Dopao…
Blic 29.03.2024
Folk pevačica Dragana Mirković je, na iznenađenje mnogih, pre dva dana obelodanila da se razvodi od supruga Tonija Bijelića, a u jednom od poslednjih intervjua je hladno pričala o njemu, za razliku od mnogih izjava u prošlosti. - Kod nas nije bila stvar… »
"Svi su poludeli, ne znam šta je ovo": Vesna Zmijanac komentarisala razvode Dragane Mirković i Harisa Džinovića od partnera…
Blic 28.03.2024
Pevačica Dragana Mirković je, na iznenađenje mnogih, pre dva dana obelodanila da se razvodi od supruga Tonija Bijelića. Na ovu temu oglasila se Lepa Brena, Zorica Marković, a sada i Vesna Zmijanac. - Mnogo mi je žao. Uvek mi je žao kad se rastura kuća… »
Vesti dana »

Protest podrške Nikolini Sinđelić: „Neću biber-sprej, hoću da me štiti policija i zakon“
Nedeljnik pre 6 minutajoš 31 povezana

Demolirano još jedno sedište SNS-a, Vučić kaže 'nemaju program, samo ruše i pale'
BBC News pre 31 minutajoš 33 povezane

Visoki zvaničnik: Sastanak Putina i Zelenskog mogao bi da se održi u Mađarskoj
Euronews pre 15 minutajoš 110 povezanih

Spremite se za najtopliji dan ove sedmice, evo i kada: Srbija će goreti na 38 stepeni
Telegraf pre 2 satajoš 21 povezana

"Blic Biznis" saznaje: Sindikati će izneti svoj predlog na ovaj datum, evo koliki je raskol oko minimalca
Blic pre 21 minutajoš 18 povezanih