Povezane vesti
Sem Bankman Frid osuđen na 25 godina zatvora
Kamatica 29.03.2024
Sudija Luis Kaplan je posle dvočasovnog saslušanja izjavio da je Bankman Frid znao da se bavi ilegalnim radnjama i da ni „u jednom trenutku nije pokazao kajanje zbog strašnih zločina koje je počinio“. „Napravio sam mnogo grešaka, iznverio sam… »
Sem Bankman Frid osuđen na 25 godina zatvora
Biznis.rs 29.03.2024
Kazna za krađu osam milijardi dolara kroz kriptovalute. „Kralj prevara“ sa kriptovalutama Sem Bankman Frid (Sam Bankman-Fried) osuđen je na 25 godina zatvora zbog toga što je od klijenata ukrao osam milijardi dolara kroz FTX firmu, koja je bavila… »
Amerika: Sem Bankman Frid, kriptokralj osuđen na 25 godina zatvora
Danas 28.03.2024
Semjuel Bankman Frid (SBF), osnivač američke kriptoberze FTX, osuđen je na 25 godina zatvora, zato što je ukrao više od osam milijardi dolara od klijenata, njegove sada već bankrotirane firme. Sudija Luis Kaplan je posle dvočasovnog saslušanja… »
Vesti dana »
Uživo prvo okupljanje nakon tuče Skupština izglasala budžet: U sali obezbeđenje, ali ne i opozicija, Brnabić govorila o snajperistina na zgradi parlamenta (video)
Blic pre 6 minutajoš 51 povezana
Počeo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 42 minutajoš 38 povezanih
Stojmenović (ZLF) pre sednice Skupštine Beograda sto predsedavajućeg polila crvenom bojom
Beta pre 35 minutajoš 20 povezanih
Odbijen ukrajinski napad na Sevastopolj, oboreno 25 dronova iznad Krima
RTV pre 29 minutajoš 18 povezanih
Aktivisti koji se protive rušenju Starog savskog mosta prosuli šut ispred Skupštine Beograda
Beta pre 23 minutajoš 9 povezanih