Povezane vesti
Simanić detaljno o borbi u Manili, iskrena ispovest o mukama sa bubregom
Sportske.net 29.03.2024
Srpski reprezentativac Boriša Simanić je u podkastu Olimpijskog komiteta Srbije detaljno govorio o čitavoj patnji propaćenoj na Svetskom prvenstvu u Manili. Simanić je dobio udarac u bubreg na meču sa Južnim Sudanom, posle čega je utvrđeno da se radi o… »
Simanić o drami u Manili: Pomislio sam da je udarac u rebra, da će proći
Politika 29.03.2024
Srpski košarkaš Boriša Simanić gostovao je u podkastu Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) i detaljno ispričao kako je trajala "drama" u Manili kada je posle udarca na utakmici sa Južnim Sudanom ostao bez bubega. "Kada sam dobio udarac nije mi delovalo… »
Simanić o "drami u Manili": Samo sam rekao Gagi da ne mogu da izdržim....(video)
Sportski žurnal 29.03.2024
Srpski košarkaš pričao šta se dogodilo posle utakmice sa Južnim Sudanom. Srpski košarkaš Boriša Simanić gostovao je u podkastu Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) i detaljno ispričao kako je trajala "drama" u Manili kada je posle udarca na utakmici sa… »
Vesti dana »

Vučić: Kriza u BiH postaje žarište neizvesnosti, učinićemo sve da sačuvamo mir i stabilnost
Beta pre 24 minutajoš 24 povezane

Rubio: Objavićemo da li će sankcije Rusiji stupiti na snagu ove nedelje
Kurir pre 33 minutajoš 39 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 1 satjoš 36 povezanih

Vučić o sastanku sa Meloni: Niko nije ni pomenuo reč NATO, ostajemo vojno neutralni
Beta pre 39 minutajoš 177 povezanih

Vremenska prognoza Srbije 6. do 8. avgust 2025: poplave u Boru, lokalni pljuskovi i najava toplog vikenda
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 40 povezanih