Povezane vesti
Abazović: “Da sam ja i dalje premijer Crne Gore, zvanična Podgorica ne bi glasala protiv članstva Kosova u SE”
Nedeljnik 29.03.2024
„Da sam ja i dalje premijer Crne Gore, zvanična Podgorica ne bi glasala protiv članstva Kosova u Savetu Evrope“, izjavio je nekadašnji premijer Crne Gore Drutan Abazović za Juronjuz Albanija. „Glasanje crnogorskih poslanika u Odboru za politiku i… »
Abazović: Da sam ja premijer, Podgorica ne bi glasala protiv članstva Kosova u SE
N1 Info 29.03.2024
Da sam ja i dalje premijer Crne Gore, zvanična Podgorica ne bi glasala protiv članstva Kosova u Savetu Evrope, izjavio je nekadašnji premijer Crne Gore Drutan Abazović za Juronjuz Albanija. Glasanje crnogorskih poslanika u Odboru za politiku i… »
Abazović: Da sam ja premijer, Crna Gora ne bi glasala protiv Kosova u SE
Vesti online 29.03.2024
Da sam ja i dalje premijer Crne Gore, zvanična Podgorica ne bi glasala protiv članstva Kosova u Savetu Evrope, izjavio je nekadašnji premijer Crne Gore Dritan Abazović. Glasanje crnogorskih poslanika u Odboru za politiku i demokratiju Parlamentarne… »
Vesti dana »

(Radarski snimci) jako nevreme počinje tačno u ovo vreme! Evo kako će se olujni oblak kretati preko Srbije, iz sata u sat i šta nam sve donosi
Blic pre 29 minutajoš 7 povezanih

Počela "Zadruga: - Elita 9" Uroš sa ogromnim noktima, asmin durdžić među takmičarima! Janjuševa bivša devojka Sara u rijalitiju, a tu je i tinejdžerka iz Italije (video)
Blic pre 2 satajoš 4 povezane

Pogođena rafinerija Kiriš u Lenjingradskoj oblasti; Rubio: Nejasno da li je Rusija ciljala Poljsku
RTS pre 14 minutajoš 4 povezane

Spušta se zavesa na Evrobasket – Turska i Nemačka u utakmici u kojoj smo hteli Srbiju da gledamo
RTS pre 44 minutajoš 4 povezane