Povezane vesti
Abazović: “Da sam ja i dalje premijer Crne Gore, zvanična Podgorica ne bi glasala protiv članstva Kosova u SE”
Nedeljnik 29.03.2024
„Da sam ja i dalje premijer Crne Gore, zvanična Podgorica ne bi glasala protiv članstva Kosova u Savetu Evrope“, izjavio je nekadašnji premijer Crne Gore Drutan Abazović za Juronjuz Albanija. „Glasanje crnogorskih poslanika u Odboru za politiku i… »
Abazović: Da sam ja premijer, Podgorica ne bi glasala protiv članstva Kosova u SE
N1 Info 29.03.2024
Da sam ja i dalje premijer Crne Gore, zvanična Podgorica ne bi glasala protiv članstva Kosova u Savetu Evrope, izjavio je nekadašnji premijer Crne Gore Drutan Abazović za Juronjuz Albanija. Glasanje crnogorskih poslanika u Odboru za politiku i… »
Abazović: Da sam ja premijer, Crna Gora ne bi glasala protiv Kosova u SE
Vesti online 29.03.2024
Da sam ja i dalje premijer Crne Gore, zvanična Podgorica ne bi glasala protiv članstva Kosova u Savetu Evrope, izjavio je nekadašnji premijer Crne Gore Dritan Abazović. Glasanje crnogorskih poslanika u Odboru za politiku i demokratiju Parlamentarne… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Borba sa vatrom u Deliblatskoj peščari, evakuisana obližnja naselja
BBC News pre 51 minutajoš 30 povezanih
Dečak ubio četvoro u školi u Tajlandu, prethodno i njegove babu i dedu
BBC News pre 31 minutajoš 29 povezanih
Razlika od 13 stepeni između najtoplijeg i najhladnijeg mesta u Srbiji
RINA pre 49 minutajoš 29 povezanih
Zemljotres magnitude 5,8 na Filipinima, osetio se i u glavnom gradu Manili
N1 Info pre 56 minutajoš 14 povezanih
Partizan napravio pomak u igri, ali mora još mnogo više: Meč sa Tobolom kao putokaz
Euronews pre 1 satjoš 19 povezanih