Повезане вести

Абазовић: “Да сам ја и даље премијер Црне Горе, званична Подгорица не би гласала против чланства Косова у СЕ”

Абазовић: “Да сам ја и даље премијер Црне Горе, званична Подгорица не би гласала против чланства Косова у СЕ”

Недељник 29.03.2024
„Да сам ја и даље премијер Црне Горе, званична Подгорица не би гласала против чланства Косова у Савету Европе“, изјавио је некадашњи премијер Црне Горе Друтан Абазовић за Јуроњуз Албанија. „Гласање црногорских посланика у… »
Абазовић: Да сам ја премијер, Подгорица не би гласала против чланства Косова у СЕ

Абазовић: Да сам ја премијер, Подгорица не би гласала против чланства Косова у СЕ

Н1 Инфо 29.03.2024
Да сам ја и даље премијер Црне Горе, званична Подгорица не би гласала против чланства Косова у Савету Европе, изјавио је некадашњи премијер Црне Горе Друтан Абазовић за Јуроњуз Албанија. Гласање црногорских посланика у Одбору… »
Абазовић: Да сам ја премијер, Црна Гора не би гласала против Косова у СЕ

Абазовић: Да сам ја премијер, Црна Гора не би гласала против Косова у СЕ

Вести онлине 29.03.2024
Да сам ја и даље премијер Црне Горе, званична Подгорица не би гласала против чланства Косова у Савету Европе, изјавио је некадашњи премијер Црне Горе Дритан Абазовић. Гласање црногорских посланика у Одбору за политику и… »

Вести дана »