Povezane vesti
Lalatović: Partizan je favorit ali ne idemo sa „belom zastavom” u Beograd
Politika 29.03.2024
SUBOTICA – Trener fudbalera Spartka iz Subotice Nenad Lalatović izjavio je pred meč sa Partizanom, da su „crno-beli” favoriti ali da njegov tim u Beograd ne dolazi sa „belom zastavom”. Fudbaleri Partizana sutra od 18.30 časova dočekuju ekipu subotičkog… »
Igor Duljaj poslao poruku Grobarima zbog dolaska Nenada Lalatovića u Humsku
Telegraf 29.03.2024
Traži trener crno-belih da se Lalatović i njegova porodica ne diraju. Trener Partizana Igor Duljaj održao je konferenciju za medije povodnom utakmice koju crno-beli igraju u subotu (18.30) protiv subotičkog Spartaka! Crno-beli i te kako imaju imperativ… »
"Lalatović je moj prijatelj, ne vređajte ga!" Duljajeva jasna poruka navijačima pred duel sa Spartakom
Dnevnik 29.03.2024
Trener Partizana Igor Duljaj govorio je red duel sa subotičkim Spartakom u 27. kolu Superlige Srbijei poslao jasan apel navijačima da se suzdrže od vređanja trenera protivničkog tima Nenada Lalatovića, koji važi za jednu od najomraženijih osoba u Humkoj… »
Lalatović pred Humsku: "Na sve sam spreman"
B92 29.03.2024
Trener Spartaka Nenad Lalatović izneo je svoja očekivanja pred duel 27. kola Superlige Srbije u kojoj će se ekipa iz Subotice sastati sa Partizanom. Lalatović pred gostovanje u Humskoj očekuje napetu atmosferu i ne tako prijatan doček. "Igramo u Humskoj… »
Duljaj: Publika sutra mora da bude posebna, bez vređanja Lalatovića
IndeksOnline 29.03.2024
BEOGRAD – Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Spartakom, da publika beogradskog kluba mora da bude posebna i zbog toga je pozvao da sutra ne vređa trenera gostujuće ekipe Nenada Lalatovića… »
Duljaj traži izlaz iz krize, pomenuo i lalatovića: Evo šta je šef struke crno-belih rekao pred meč sa Spartakom! (video)
Hot sport 29.03.2024
I više nego fer poruka trenera Partizana. Partizan u subotu (18.30) protiv subotičkog Spartaka mora da traži izlaz iz prilično velike krize, a šef struke crno-belih Igor Duljaj govorio je o narednom meču. U ovoj izjavi je trener i proslavljeni fudbaler… »
Da niko ne uzme u usta lalatovićevu porodicu! Igor Duljaj: Igrao je u Zvezdi, ali moj je prijatelj
Mondo 29.03.2024
"Igrao je u Zvezdi, ali je moj prijatelj. Budimo posebni", rekao je trener Partizana. "Igrao je u Zvezdi, ali je moj prijatelj. Budimo posebni", rekao je trener Partizana Dan uoči utakmice Partizan - Spartak Subotica (subota, 18.30), trener crno-belih… »
Apel Igora Duljaja: "Grobari, ne vređajte Lalatovića... U Zvezdi imam dva velika prijatelja"
Sportske.net 29.03.2024
Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj apelovao je na navijače crno-belih da ne vređaju protivničkog stratega Nenada Lalatovića na sutrašnjoj utakmici protiv Spartaka u Humskoj. Partizan će dočekati Subotičane na svom stadionu sutra od 18.30 i pokušaće… »
"Da se Lalatović i njegova porodica ne uzimaju u usta" Duljaj se obratio navijačima pred sutrašnji meč - ima bitnu poruku za…
Kurir 29.03.2024
Pred sutrašnju utakmicu Partizana i subotičkog Spartaka, novinarima se na konferenciji obratio šef stručnog štaba crno-belih, Igor Duljaj. Trener Parnog valjka obratio se navijačima Partizana zbog dolaska Nenada Lalatovića u Humsku, te ih je zamolio da… »
Vesti dana »
Studenti Niša: Zdravstvo, ekonomija, obrazovanje na raskršču – birajmo zajedno
Vreme pre 21 minutajoš 17 povezanih
ODIHR objavio privremeni izveštaj: Kampanja umerena, pripreme u skladu sa rokovima
Telegraf pre 4 satijoš 13 povezanih
Dogovor Putina i Trampa o dizelu umiriće energetsko tržište, dobra vest i za NIS
Sputnik pre 16 minutajoš 79 povezanih
Ronaldu preti suspenzija do šest meseci, mogao bi da propusti važne utakmice reprezentacije
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 21 povezana