Povezane vesti
Abazović: Da sam ja premijer, Crna Gora bi glasala za prijem Kosova u Savet Evrope
Insajder 29.03.2024
Da sam ja i dalje premijer Crne Gore, zvanična Podgorica ne bi glasala protiv članstva Kosova u Savetu Evrope, izjavio je nekadašnji premijer Crne Gore Drutan Abazović. Lider Građanskog pokreta URA, za Juronjuz Albanija naglašava da glasanje… »
Abazović: Da sam ja i dalje premijer Crna Gora ne bi glasala protiv članstva Kosova u SE
NIN 29.03.2024
Da sam ja i dalje premijer Crne Gore, zvanična Podgorica ne bi glasala protiv članstva Kosova u Savetu Evrope, izjavio je nekadašnji premijer Crne Gore Dritan Abazović za Juronjuz Albanija. Glasanje crnogorskih poslanika u Odboru za politiku i… »
"Duša od realiste" i poštenjačina: Da sam ja premijer ne bih glasao protiv Prištine u se
Pravda 29.03.2024
Da sam ja i dalje premijer Crne Gore, zvanična Podgorica ne bi glasala protiv članstva tzv. Kosova u Savetu Evrope, izjavio je nekadašnji crnogorski premijer Dritan Abazović za "Euronjuz Albanija". Glasanje predstavnice Crne Gore u Odboru za politiku… »
“Da sam ja i dalje premijer Crne Gore, zvanična Podgorica ne bi glasala protiv članstva Kosova u SE”: Abazović za…
Danas 29.03.2024
Da sam ja i dalje premijer Crne Gore, zvanična Podgorica ne bi glasala protiv članstva Kosova u Savetu Evrope, izjavio je nekadašnji premijer Crne Gore Drutan Abazović za Juronjuz Albanija. Glasanje crnogorskih poslanika u Odboru za politiku i… »
Vesti dana »

Obustavljen železnički saobraćaj: Preduzeće „Srbijavoz“ saopštilo da su primili dojavu o eksplozivnim napravama
N1 Info pre 34 minutajoš 12 povezanih

Putin za primirje uz uslove, Zelenski odgovor nazvao manipulativnim
BBC News pre 46 minutajoš 11 povezanih

PSG se ogradio od nasilnih planova na protestu 15. marta: Neodgovorne diskusije naših članova nisu naši stavovi
Euronews pre 7 satijoš 7 povezanih

Delegacije Rusije, Kine i Irana u Pekingu razgovaraju o nuklearnom programu Teherana
RTV pre 22 minutajoš 1 povezana