Повезане вести

Лалатовић у свом стилу пред Партизан: „Знам да ће њихови навијачи доћи мене да нападају“

Лалатовић у свом стилу пред Партизан: „Знам да ће њихови навијачи доћи мене да нападају“

Хот спорт 29.03.2024
„На све то сам спреман“ Фудбалер суботичког Спартака сутра од 18.30 гостују у Хумској екипи Партизана. Тренер клуба са севера Србије је Ненад Лалатовић, који има историју сукоба са навијачима Партизана, па сваки дуел црно-белих и… »
Дуљај: Пажњу морамо да усмеримо на подршку нашим играчима, да се Ненад Лалатовић не узима у уста

Дуљај: Пажњу морамо да усмеримо на подршку нашим играчима, да се Ненад Лалатовић не узима у уста

Еуроневс 29.03.2024
Партизан у суботу у последњој утакмици 27. кола Суперлиге Србије дочекује Спартак из Суботице. Обе екипе су на паузу отишле после "киксева". Суботичани су изгубили на домаћем терену од ТСЦ-а, док је Партизан играо нерешено (1:1)… »
Кад Партизан не победи, то је смак света! Лалатовић пред долазак у Хумску: "Па јесте смешно!"

Кад Партизан не победи, то је смак света! Лалатовић пред долазак у Хумску: "Па јесте смешно!"

Мондо 29.03.2024
Тренер Спартака из Суботице ненад Лалатовић говорио пред гостовање Партизану. Тренер Спартака из Суботице ненад Лалатовић говорио пред гостовање Партизану. Суперлига Србије у фудбалу наставља се утакмицама 27. кола, а након… »
Дуљај: Без псовки за Лалатовића, има онај горе што све види

Дуљај: Без псовки за Лалатовића, има онај горе што све види

Спорт клуб 29.03.2024
Партизан сутра наставља “немогућу мисију”, поход ка дуго чеканој титули. Први ривал после паузе - суботички Спартак. Игор Дуљај, тренер црно-белих, објаснио је на који начин је радио после паузе. “Имали смо неколико дана… »
Дуљај: "Гробари, немојте вређати Лалата"

Дуљај: "Гробари, немојте вређати Лалата"

Б92 29.03.2024
Тренер Партизана Игор Дуљај говорио је на конференцији за медије пред дуел 27. кола Суперлиге Србије у којој ће се црно-бели састати са Спартаком из Суботице. Како сте искористили период од две недеље. "Имали смо неколико дана… »

Вести дана »