Povezane vesti
"Želim da usvojim dete"! Petra Divac progovorila o porodici - Uvek sam govorila da ću ih imati troje ili četvoro!
Mondo 29.03.2024
Ćerka Vlade i Ane Divac Petra, gostujući u jednoj emisiji otkrila da bi volela da ima veliku porodicu. Ćerka Vlade i Ane Divac Petra, gostujući u jednoj emisiji otkrila da bi volela da ima veliku porodicu Ćerka proslavljenog košarkaša Vlade Divca i… »
"Želim da usvojim dete": Petra Divac prvi put progovorila o prinovi: "Uvek sam govorila da bih volela da ih imam četvoro
Blic 29.03.2024
Ćerka proslavljenog košarkaša Vlade Divca i njegove supruge Ana, Petra Divac napunila je 25 godina, a kako je dugo u stabilnoj vezi sa Mihajlom Veruovićem, otkrila je da planira formiranje porodice. Petra je odrasla u skladnoj porodici, okružena… »
Vesti dana »

Studenti maratonci trče kroz Hrvatsku: Na putu ka Briselu stigli u varaždin: Dočekali ih građani i studenti (foto/video)
Blic pre 45 minutajoš 44 povezane

Putevi poplavljeni, vozila se jedva probijaju: Nevreme izazvalo opšti haos u ovim delovima Srbije, RHMZ izdao novo upozorenje: Opet stižu pljuskovi i grmljavina (video)
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih

„Air Gordon“ u poslednjoj sekundi doneo Denveru izjednačenje u seriji protiv Klipersa: Jokić ubacio 36 poena
Nedeljnik pre 11 satijoš 27 povezanih

Automobil uleteo u masu na festivalu u Vankuveru: Najmanje 11 osoba stradalo, više od 20 povređeno
Euronews pre 3 satajoš 43 povezane

Dodik postavio Bećirovića na mesto: Znamo kako ćemo se braniti i odbranićemo se
Večernje novosti pre 4 satijoš 37 povezanih