Povezane vesti
Đoković dobio savet oko novog trenera: "On je idealan, ali znam da Novak to neće uraditi"
Telegraf 29.03.2024
Najnovije ime koje se "nudi" Noletu jeste Džon Mekinro. Upražnjeno mesto trenera Novaka Đokovića glavna je tema u teniskom svetu otkako se pojavila vest da je Goran Ivanišević bivši, dok je i sam Nole u međuvremenu priznao zbog čega je uopšte došlo do… »
Hoće li ga Novak posluštati? Poznati teniser savetovao Đokovića oko izbora novog trenera - "Ne treba mu neko ko će..."
Kurir 29.03.2024
Novak Đoković je prekinuo saradnju sa Goranom Ivaniševićem, pa sada mnoge zanima ko će biti novi trener srpskog tenisera. Najbolji teniser ikada dobio je savet od nekadašnjeg tenisera Džona Lojda. - Prebacio bih se na nekoga ko je levoruk. Išao bih sa… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi najavili naredni veliki protest u Beogradu za 28. jun - Vidovdan
Beta pre 7 satijoš 12 povezanih

Protest u Kosjeriću, studenti poručili: "Građani na izborima jasno rekli - nećemo ovu vlast"
N1 Info pre 4 satijoš 17 povezanih

U više gradova u Srbiji održani protesti kojima se traži primena zakona za zaštitu životinja
Insajder pre 5 satijoš 11 povezanih

"Mislila sam da će mi srce stati": Građani u Iranu i Izraelu pod ruševinama, strahuju dok svet gleda rastući rat
N1 Info pre 3 satajoš 30 povezanih

Tramp: Putin i ja se slažemo da rat Irana i Izraela treba da se završi
Politika pre 1 satjoš 28 povezanih