Povezane vesti
"Ne interesuje me, nemoj da me smaraš": Goca Tržan progovorila o odnosu sa ćerkom Lenom, pa isprozivala moderne roditelje
Blic 29.03.2024
Goca Tržan neretko priča o odnosu i načinu na koji vaspitava ćerku Lenu koju je dobila tokom braka sa Ivanom Marinkovićem, a sada je pevačica javno iskritikovala roditelje. Gostujući u jednoj emisiji, ona je javno iskritikovala moderne roditelje i… »
Goca Tržan "udarila" na roditelje koji se petljaju u rad nastavnika: "Jeste li vi normalni?! Deca neće da uče"
Telegraf 29.03.2024
"Meni moja ćerka svaki put kada je došla sa bilo kojom pričom o školi, ja sam rekla: "Dobro, saslušaću te, ali me ne zanima. Izbori se, bre!", Goca o ćerki Leni. Pevačica Goca Tržan važi za nekoga ko uvek otvoreno komentariše razne teme - od… »
Goca Tržan udarila na roditelje koji se mešaju u rad profesora: Pevačica bez dlake na jeziku "Naša deca neće da uče"
Kurir 29.03.2024
Goca Tržan dala je svoj sud o današnjem vaspitanju dece, te o odnosu roditelja prema svojim naslednicima i njihovim profesorima. Gostujući u jednoj emisiji poznata dama, bez ustručavanja, kritikovala je "moderne roditelje" i njihovu razmaženu decu. -… »
Vesti dana »

Dekani novosadskog univerziteta zabrinuti zbog izjava predstavnika vlasti: Zaštitite studente
Radio 021 pre 9 satijoš 11 povezanih

BLOG UŽIVO „Dođoše Nišlije“, „Sloboda miriše na Lale“: Studenti sa juga i severa Srbije zajedno stigli na Terazije, građani uzvikuju „Pumpaj, pumpaj“
Nova pre 8 minutajoš 62 povezane

Patrijarh Porfirije: Plašim se nasilja među nama, mir treba da bude ultimativni cilj
RTV pre 33 minutajoš 54 povezane

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 56 minutajoš 35 povezanih