Повезане вести

"Не интересује ме, немој да ме смараш": Гоца Тржан проговорила о односу са ћерком Леном, па испрозивала модерне родитеље

"Не интересује ме, немој да ме смараш": Гоца Тржан проговорила о односу са ћерком Леном, па испрозивала модерне родитеље

Блиц 29.03.2024
Гоца Тржан неретко прича о односу и начину на који васпитава ћерку Лену коју је добила током брака са Иваном Маринковићем, а сада је певачица јавно искритиковала родитеље. Гостујући у једној емисији, она је јавно искритиковала… »
Гоца Тржан "ударила" на родитеље који се петљају у рад наставника: "Јесте ли ви нормални?! Деца неће да уче"

Гоца Тржан "ударила" на родитеље који се петљају у рад наставника: "Јесте ли ви нормални?! Деца неће да уче"

Телеграф 29.03.2024
"Мени моја ћерка сваки пут када је дошла са било којом причом о школи, ја сам рекла: "Добро, саслушаћу те, али ме не занима. Избори се, бре!", Гоца о ћерки Лени. Певачица Гоца Тржан важи за некога ко увек отворено коментарише… »
Гоца Тржан ударила на родитеље који се мешају у рад професора: Певачица без длаке на језику "Наша деца неће да уче"

Гоца Тржан ударила на родитеље који се мешају у рад професора: Певачица без длаке на језику "Наша деца неће да уче"

Курир 29.03.2024
Гоца Тржан дала је свој суд о данашњем васпитању деце, те о односу родитеља према својим наследницима и њиховим професорима. Гостујући у једној емисији позната дама, без устручавања, критиковала је "модерне родитеље" и… »

Вести дана »