Povezane vesti
„Zavetnici? Završena tema“: Obradović još jednom o kraju saradnje sa Milicom Đurđević Stamenkovski
Nova 29.03.2024
"Saradnja sa Zavetnicima za mene je završena tema, Dveri su sa njima sarađivali dok su oni bili u opoziciji, sada su se opredelili da se približe vlastima, a mi smo ostali u opoziciji, i tu je sve jasno, to je razlog zašto smo završili saradnju", kaže za… »
Boško Obradović: Saradnja sa Zavetnicima je završena tema, krećemo u oslobađanje Čačka
N1 Info 29.03.2024
"Saradnja sa Zavetnicima za mene je završena tema, Dveri su sa njima sarađivali dok su oni bili u opoziciji, sada su se opredelili da se približe vlastima, a mi smo ostali u opoziciji, i tu je sve jasno, to je razlog zašto smo završili saradnju", kaže za… »
Boško Obradović: Saradnja sa Zavetnicima je završena tema, krećemo u oslobađanje Čačka
Novi magazin 29.03.2024
Vesti dana »
Vučić na Petrovačkoj cesti: Obaveza da stradali nikada ne budu zaboravljeni (video)
Euronews pre 1 satjoš 31 povezana
U Srbiji najtoplije danas na dve tačke u Vojvodini: U 17 časova izmereno 38 stepeni
Nova pre 1 satjoš 51 povezana
Vranjanac Jug Radivojević novi predsednik SDPS-a, nasledio Rasima Ljajića
Rešetka pre 4 satijoš 27 povezanih
Sudar dva helikoptera u Grčkoj tokom gašenja požara – poginula dva člana posade, dvojica povređena
RTS pre 49 minutajoš 23 povezane
Tramp otkazuje napad na Iran ako se "brzo postigne dogovor", Teheran pristaje na kompromis oko Ormuskog moreuza
NIN pre 2 satajoš 43 povezane