Повезане вести
„Заветници? Завршена тема“: Обрадовић још једном о крају сарадње са Милицом Ђурђевић Стаменковски
Нова 29.03.2024
"Сарадња са Заветницима за мене је завршена тема, Двери су са њима сарађивали док су они били у опозицији, сада су се определили да се приближе властима, а ми смо остали у опозицији, и ту је све јасно, то је разлог зашто смо… »
Бошко Обрадовић: Сарадња са Заветницима је завршена тема, крећемо у ослобађање Чачка
Н1 Инфо 29.03.2024
"Сарадња са Заветницима за мене је завршена тема, Двери су са њима сарађивали док су они били у опозицији, сада су се определили да се приближе властима, а ми смо остали у опозицији, и ту је све јасно, то је разлог зашто смо… »
Бошко Обрадовић: Сарадња са Заветницима је завршена тема, крећемо у ослобађање Чачка
Нови магазин 29.03.2024
Вести дана »

Симбол снаге, традиције и поноса! Кула Београд засијала у част војне параде "Снага јединства" (видео)
Курир пре 3 сатајош 9 повезаних

УКРАЈИНСКА КРИЗА: Које државе ЕУ настављају да купују руско плаво гориво; Трамп и Си о окончању рата у Украјини
РТВ пре 51 минутајош 11 повезаних

Детаљан списак: Ове улице биће затворене данас због војне параде, мењају се и поједине линије ГСП-а
Телеграф пре 30 минутајош 7 повезаних