Povezane vesti
„Zavetnici? Završena tema“: Obradović još jednom o kraju saradnje sa Milicom Đurđević Stamenkovski
Nova 29.03.2024
"Saradnja sa Zavetnicima za mene je završena tema, Dveri su sa njima sarađivali dok su oni bili u opoziciji, sada su se opredelili da se približe vlastima, a mi smo ostali u opoziciji, i tu je sve jasno, to je razlog zašto smo završili saradnju"… »
Boško Obradović: Saradnja sa Zavetnicima je završena tema, krećemo u oslobađanje Čačka
N1 Info 29.03.2024
"Saradnja sa Zavetnicima za mene je završena tema, Dveri su sa njima sarađivali dok su oni bili u opoziciji, sada su se opredelili da se približe vlastima, a mi smo ostali u opoziciji, i tu je sve jasno, to je razlog zašto smo završili saradnju"… »
Boško Obradović (Dveri): Zavetnici su završena tema, treba oslobađati gradove
Danas 29.03.2024
„Saradnja sa Zavetnicima za mene je završena tema, Dveri su sa njima sarađivali dok su oni bili u opoziciji, sada su se opredelili da se približe vlastima, a mi smo ostali u opoziciji, i tu je sve jasno, to je razlog zašto smo završili saradnju“… »
Boško Obradović: Saradnja sa Zavetnicima je završena tema, krećemo u oslobađanje Čačka
Novi magazin 29.03.2024
Vesti dana »
Završen protest na Studentskom trgu u Beogradu zbog napada na studente u Novom Sadu (FOTO/VIDEO)
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
Vučić osudio napad na stranačke prostorije: "Ogromna šteta državi i stranci"
Blic pre 9 satijoš 1 povezana
Vučić o uhapšenima na protestima: Sutra ću potpisati pomilovanje za 13 lica
Blic pre 8 satijoš 1 povezana