Povezane vesti
Povratak nekadašnjeg lidera Dveri: Obradović o greški koju je napravio sa Zavetnicima i da li će biti kandidat za…
Nova 29.03.2024
Posle izbornog neuspeha na poslednjim izborima bivši lider Dveri Boško Obradović prekinuo je medijsko ćutanje i najavio svoj politički povratak u Čačku gde se očekuju lokalni izbori. Boško Obradović je ovoga jutra bio sagovornik Nebojše Jovanovića… »
„Kada imam dobar šešir sve mi lepo stoji“: Otvorena jedinstvena izložba šešira u Etnografskom muzeju u Čačku
Nova 29.03.2024
U građanskoj kulturu šešir je oduvek predstavljao statusni simbol, a nekadašnje čačanske dame su govorile „Kada imam dobar šešir sve mi lepo stoji”. I na to nas podseća jedinstvena izložba šešira u Etnografskom muzeju u Čačku kroz koju će nas provesti… »
Vesti dana »

Evropski ministri u petak s iranskim kolegom o ‘nuklearnom programu’
Al Jazeera pre 31 minutajoš 80 povezanih

Sunčano i vruće: Žuti meteoalarm na snazi u celoj Srbiji zbog visokih temperatura
OK radio pre 6 minutajoš 25 povezanih

Građani zabrinuti, stigli im na adresu računi za struju do 10 puta veći nego prethodnog meseca! Oglasili se iz EPS-a, evo šta je razlog
Blic pre 1 satjoš 11 povezanih

Organizacija Earshot rekonstruisala zvuk soničnog oružja koje se čulo na protestu 15. marta (AUDIO)
Danas pre 13 satijoš 7 povezanih

Vlasnik firme za proizvodnju oružja iz Kragujevca braniće se sa slobode
Danas pre 1 satjoš 8 povezanih