Povezane vesti
Zbog njega se lepa Brena rasplakala u emisiji: Pevačica nije mogla da zaustavi suze,ove reči će zauvek pamtiti: "Molim te…
Blic 29.03.2024
Lepa Brena je u više navrata pričala o svom susretu sa poznatom proročicom Baba Vangom, a kako priznaje, ona nije jedina koja joj je proricala sudbinu. Naime, Brena se jednom prilikom rasplakala kada je pričala o čoveku koji joj je u ranom detinjstvu… »
"Pomisli na mene i upali mi sveću" Brena se zbog njega rasplakala u emisiji: Bolestan sam čovek!
Mondo 29.03.2024
Lepa Brena priznala je da su joj dva puta proricali sudbinu, a jednom prilikom se rasplakala zbog čoveka koji joj je u ranom detinjstvu predvideo uspeh. Lepa Brena priznala je da su joj dva puta proricali sudbinu, a jednom prilikom se rasplakala zbog… »
Vesti dana »
Građani veruju državi - niko nije pravio zalihe nafte; Đedović Handanović: "Naći ćemo rešenje" VIDEO
B92 pre 1 satjoš 47 povezanih
Ovih devetoro studenata je na udaru vlasti zbog Vidovdanskog protesta: Terete ih za pripremanje dela protiv ustavnog uređenja
Glas Zaječara pre 6 satijoš 29 povezanih
IAEA: u nuklearki Fukušima nakon zemljotresa, nisu otkrivene abnormalnosti
Politika pre 51 minutajoš 25 povezanih
Starmer, Makron i Merc razgovarali sa Zelenskim o korišćenju zamrznute ruske imovine
Sputnik pre 11 minutajoš 82 povezane