Povezane vesti
Lalatović pred meč sa Partizanom: "Mnogi očekuju njihovu pobedu, ali ne idemo sa belom zastavom"
Telegraf 29.03.2024
Fudbaleri Partizana u subotu od 18.30 časova dočekuju ekipu subotičkog Spartaka u meču 27. kola Superlige Srbije. Trener fudbalera Spartka iz Subotice Nenad Lalatović izjavio je pred meč sa Partizanom, da su "crno-beli" favoriti ali da njegov tim u… »
Znam da će na stadion Partizana doći oni koji će me vređati! Spreman sam na sve: Nenad Lalatović zna šta ga čeka u Humskoj!…
Kurir 29.03.2024
Fudbaleri Partizana i Spartaka iz Subotice sutra od 18.30 časova odigraće prvenstvenu utakmicu u Superligi, a u žiži javnosti biće treneri dva tima. Igor Duljaj pozvao je navijače Partizana da ne vređaju porodicu Nenada Lalatovića, koji je u prethodnim… »
Vesti dana »
Ovo su pištolji i municija za hekler pronađeni kod Veska Basrovića: Uhapšeni biznismen jedan od najbližih saradnika Mila Đukanovića (FOTO)
RINA pre 53 minutajoš 26 povezanih
Očekuje nas žestoko zahlađenje, biće snega i u nižim predelima: Prognoza RHMZ-a za naredne dane
Pravda pre 28 minutajoš 27 povezanih
(VIDEO) Cela dvorana na nogama: Ovacije za Nikolu Topića na NBA debiju u dresu Oklahome
Danas pre 2 satajoš 35 povezanih
Nove cene goriva na pumpama: Pogledajte aktuelne cene goriva! Cene goriva
Volim Zrenjanin pre 23 minutajoš 21 povezana