Povezane vesti

Grbović osudio zviždanje Milutinovu: „Zamislite situaciju da u Hrvatskoj aplaudiraju Srbima, a da zvižde svojima“

Grbović osudio zviždanje Milutinovu: „Zamislite situaciju da u Hrvatskoj aplaudiraju Srbima, a da zvižde svojima“

Hot sport 29.03.2024
„To je degutantno, to mi je zasmetalo strašno“ Partizan je sinoć poražen od Olimpijakosa i sebi zakoplikovao put ka plej-inu Evrolige, a meč su između ostalog obeležili zvižduci Grobara prema bivšem igraču Nikoli Milutinovu. O tome je govorio i Goran… »
Grbović: "Razumem aplauze Rađi i Kukoču, ali mi je strašno zasmetalo za Milutinova..."

Grbović: "Razumem aplauze Rađi i Kukoču, ali mi je strašno zasmetalo za Milutinova..."

Sportske.net 29.03.2024
Legendarni košarkaš Partizana Goran Grbović komentarisao je jučerašnju situaciju u Beogradskoj areni. Crno-beli su poraženi od Olimpijakosa, a specijalni gosti na ovom meču su bili Dino Rađa i Toni Kukoč koji su dobili aplauze od navijača Partizana, dok… »
Grbović: Zamislite da u Hrvatskoj aplaudiraju Srbima, a zvižde svojima... (video)

Grbović: Zamislite da u Hrvatskoj aplaudiraju Srbima, a zvižde svojima... (video)

Sportski žurnal 29.03.2024
Olimpijakos je pobedio Partizan 74:69 i značajno smanjio šanse crno-belih u borbi za plej-in. - Razumem da Toni Kukoč i Dino Rađa kao legende hrvatske košarke budu pozdravljeni aplauzima, jer su stvarno košarkaške "planine", ali ne razumem da se zviždi… »
Grbović: Zamislite situaciju da u Hrvatskoj aplaudiraju Srbima, a zvižde svojima

Grbović: Zamislite situaciju da u Hrvatskoj aplaudiraju Srbima, a zvižde svojima

B92 29.03.2024
Bivši košarkaš Partizana Goran Grbović je osudio potez navijača crno-belih zbog zviždanja Nikoli Milutinovu. Bivši igrač Partizana Nikola Milutinov izviždan je od strane "grobara" pred početak meča između crno-belih i Olimpijakosa. Grboviću je zasmetalo… »

Vesti dana »