Povezane vesti

Goran Grbović: Zamislite da u Hrvatskoj aplaudiraju Srbima, a zvižde svojima...

Goran Grbović: Zamislite da u Hrvatskoj aplaudiraju Srbima, a zvižde svojima...

Dnevnik 29.03.2024
Razumem da Toni Kukoč i Dini Rađa kao legende hrvatske košarke budu pozdravljeni aplauzima, jer su stvarno košarkaške "planine", ali ne razumem da se zviždi svom igraču (Nkkola Milutinov, prim. aut), rekao je legendarni igrač Partizana Goran… »
Grbović osudio zviždanje Milutinovu: „Zamislite situaciju da u Hrvatskoj aplaudiraju Srbima, a da zvižde svojima“

Grbović osudio zviždanje Milutinovu: „Zamislite situaciju da u Hrvatskoj aplaudiraju Srbima, a da zvižde svojima“

Hot sport 29.03.2024
„To je degutantno, to mi je zasmetalo strašno“ Partizan je sinoć poražen od Olimpijakosa i sebi zakoplikovao put ka plej-inu Evrolige, a meč su između ostalog obeležili zvižduci Grobara prema bivšem igraču Nikoli Milutinovu. O tome je govorio… »
Grbović: "Razumem aplauze Rađi i Kukoču, ali mi je strašno zasmetalo za Milutinova..."

Grbović: "Razumem aplauze Rađi i Kukoču, ali mi je strašno zasmetalo za Milutinova..."

Sportske.net 29.03.2024
Legendarni košarkaš Partizana Goran Grbović komentarisao je jučerašnju situaciju u Beogradskoj areni. Crno-beli su poraženi od Olimpijakosa, a specijalni gosti na ovom meču su bili Dino Rađa i Toni Kukoč koji su dobili aplauze od navijača… »
Grbović: Zamislite da u Hrvatskoj aplaudiraju Srbima, a zvižde svojima... (video)

Grbović: Zamislite da u Hrvatskoj aplaudiraju Srbima, a zvižde svojima... (video)

Sportski žurnal 29.03.2024
Olimpijakos je pobedio Partizan 74:69 i značajno smanjio šanse crno-belih u borbi za plej-in. - Razumem da Toni Kukoč i Dino Rađa kao legende hrvatske košarke budu pozdravljeni aplauzima, jer su stvarno košarkaške "planine", ali ne razumem da se… »
Grbović: Zamislite situaciju da u Hrvatskoj aplaudiraju Srbima, a zvižde svojima

Grbović: Zamislite situaciju da u Hrvatskoj aplaudiraju Srbima, a zvižde svojima

B92 29.03.2024
Bivši košarkaš Partizana Goran Grbović je osudio potez navijača crno-belih zbog zviždanja Nikoli Milutinovu. Bivši igrač Partizana Nikola Milutinov izviždan je od strane "grobara" pred početak meča između crno-belih i Olimpijakosa. Grboviću… »

Vesti dana »