Povezane vesti
"I zatvor je za ljude" Nina Đogani o dečku robijašu: Krivo mi je što sam uslikana ispred CZ-a
Mondo 29.03.2024
Nina Đogani oglasila se nakon što je uhvaćena ispred Centralnog zatvora, gde se trenutno nalazi njen dečko. Nina Đogani oglasila se nakon što je uhvaćena ispred Centralnog zatvora, gde se trenutno nalazi njen dečko. Sestra bivše rijaliti učesnice i… »
"I zatvor je za ljude": Nina Đogani šokira - prvi put o dečku robijašu: "Krivo mi je što su me slikali ispred CZ-a"
Blic 29.03.2024
Sestra jutjuberke Lune Đogani, Nina Đogani, odlučila je da progovori o vezi sa dečkom koji je trenutno u CZ-u, o čemu se već dugo priča i piše. Ćerka pevačice Anabele Atijas ističe da je do ušiju zaljubljena, a žali što je uhvaćena ispred zatvora… »
"I zatvor je za ljude!" Nina Đogani po prvi put progovorila o dečku robijašu: Krivo mi je što sam uslikana!
Kurir 29.03.2024
Nina Đogani je iskreno progovorila o svom dečku sa kojim je godinu dana u vezi, a koji se trenutno nalazi u zatvoru, o čemu je pisao Kurir. Ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, Nina, u vezi je sa mladićem koji se trenutno nalazi na izdržavanju kazne u… »
Vesti dana »
Danas sunčano i veoma toplo, temperatura do 40 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 32 minutajoš 27 povezanih
Vučić najavio jednokratnu pomoć za penzionere i smanjenje troškova za lekove
Nova ekonomija pre 22 minutajoš 24 povezane
Razorni zemljotresi u Venecueli: Najmanje 1.700 mrtvih, priče o čudesnim preživljavanjima
Danas pre 28 minutajoš 22 povezane
Predsednik Paragvaja proglasio državni praznik nakon plasmana u osminu finala Svetskog prvenstva u fudbalu
Insajder pre 12 minutajoš 71 povezana
Eksplozija paketa bombe u Monaku: Povređen ukrajinski oligarh i još dve osobe
Danas pre 3 minutajoš 21 povezana