Povezane vesti
Licitacija! Izvršitelji došli da oduzmu kuću Mići Megatrendu zbog duga prema bivšoj, evo šta se desilo
Kurir 29.03.2024
Mića Jovanović, poznatiji kao Mića Megatrend, juče nije dozvolio izvršiteljima da preuzmu njegovu kuću na Senjaku. Oni su došli u pratnji novog vlasnika, ali im je ulaz bio onemogućen. Na kući stoji tabla "Evroazijski centar za strateški… »
Izvršitelji pokucali mići megatrendu! Došli da mu uzmu kuću zbog duga prema bivšoj, on podigao zid
Mondo 29.03.2024
Mića Jovanović nije dozvolio izvršiteljima da preuzmu njegovu kuću na Senjaku, prenose domaći mediji. Mića Jovanović nije dozvolio izvršiteljima da preuzmu njegovu kuću na Senjaku, prenose domaći mediji. Izvršitelji su s novim vlasnikom došli… »
Vesti dana »
Četiri osobe poginule u padu helikoptera u jugozapadnoj Turskoj: Letelica udarila u sprat bolnice tokom uzletanja
NIN pre 47 minutajoš 16 povezanih
„Ćutaćemo, ali ćemo biti i bučni, ovo je borba celog naroda“: Student Beogradskog univerziteta uoči današnjeg protesta
Nova pre 34 minutajoš 12 povezanih
Fjuri: "Usik dobio božićni poklon, do smrti ću verovati da sam pobedio!"
Sportske.net pre 2 satajoš 15 povezanih
Forbs: Novi dokumenti potvrđuju da je Starting bio odgovoran za renoviranje stanice
Nova ekonomija pre 2 satajoš 1 povezana
Đukić Dejanović o studentima koji su je vikom oterali iz Niša: „Bila sam šokirana tim primitivizmom, otišla sam da bih izbegla incident“
Nova pre 34 minutajoš 10 povezanih