Povezane vesti
Nije grof, otišla sam u 50 iznajmljenih kvadrata! Dragana Mirković uživo o razvodu od Tonija
Mondo 29.03.2024
Dragana Mirković uživo u programu progovorila je o razvodu od Tonija Bijelića. Dragana Mirković uživo u programu progovorila je o razvodu od Tonija Bijelića. Jedna od najpopularnijih pevačica u celom regionu, Dragana Mirković saopštila je da je podnela… »
Dragana Mirković prvi put iskreno o braku: "Nisam se udala za grofa, otišla sam u iznajmljenih 50 kvadrata"
Telegraf 29.03.2024
"Ne plačem više tako lako. Sve me je napravilo mnogo jačom", izjavila je ona. Pevačica Dragana Mirković razvodi se od biznismena Tonija Bijelića, a sada je u jednoj emisiji govorila o svom braku. Od kako je saopštila da se razvodi, Dragana se više nije… »
Vesti dana »
„Zna se ko koliko dobija“: Fantomska udruženja uzimala milione iz budžeta Novog Sada, a sistem godinama prolazio bez kontrole
Nova pre 30 minutajoš 28 povezanih
Vučić razgovara sa zvaničnicima zemalja Pokreta nesvrstanih, od Gane do Kube (Foto)
Blic pre 5 minutajoš 76 povezanih
Trostruki ubica sa strelišta u Danilovgradu izvršio samoubistvo nakon što ga je policija opkolila
Beta pre 6 satijoš 57 povezanih
Pokret Bravo: Aktivisti pozvani na informativne razgovore uoči najavljenog Vučićevog skupa u Novom Sadu
Nova pre 1 satjoš 41 povezana