Повезане вести

Мелина се само једном огласила на тему развода од хариса џиновића: Певач изнео сав прљав веш из брака, а ево шта је она…

Мелина се само једном огласила на тему развода од хариса џиновића: Певач изнео сав прљав веш из брака, а ево шта је она…

Блиц 30.03.2024
Харис и Мелина Џиновић, један од наших најпознатијих естрадних парова, решили су да ставе тачку на свој брак и да се после 22 године љубави разведу. Харис и Мелина Џиновић су емотивну везу започели још 2002. године и добили… »
Њу развод није сломио: Мелина признала, никад није била емотивно испуњенија

Њу развод није сломио: Мелина признала, никад није била емотивно испуњенија

Свет & Скандал 30.03.2024
Мелина после развода емотивно испуњена Харис и Мелина Џиновић пре два дана су и званично ставили тачку на свој 22 године дуг брак. Развод је окончан експресно, док ће се поступак око поделе имовине водити одвојено. Ата имагес… »
"Још од 22.: Године сам породична жена..." Харис тврди да Мелина нема контакт са сином, а она не крије да јој се све променило…

"Још од 22.: Године сам породична жена..." Харис тврди да Мелина нема контакт са сином, а она не крије да јој се све променило…

Блиц 30.03.2024
Певач Харис Џиновић и његова дугогодишња супруга, дизањерка Мелина Џиновић, решили су да ставе тачку на свој брак и да се после 22 године љубави разведу. Харис је изјавио да Мелина већ месец и по није у контакту са сином… »
"Говорио сам мелини: - проћи ће то брзо, видећеш" Харис је овако тешио бившу жену због бурне реакције њених родитеља -…

"Говорио сам мелини: - проћи ће то брзо, видећеш" Харис је овако тешио бившу жену због бурне реакције њених родитеља -…

Блиц 29.03.2024
Певач Харис Џиновић и његова дугогодишња супруга, дизањерка Мелина Џиновић, решили су да ставе тачку на свој брак и да се после 22 године љубави разведу. Харис и Мелина Џиновић су емотивну везу започели још 2002. године и… »
"Јеси ли ти то: Стипса?" Први окршај на јавном месту између Мелине и Хариса Џиновића говори много о њиховом односу

"Јеси ли ти то: Стипса?" Први окршај на јавном месту између Мелине и Хариса Џиновића говори много о њиховом односу

Блиц 29.03.2024
Харис и Мелина Џиновић, један од наших најпознатијих естрадних парова, решили су да ставе тачку на свој брак и да се после 22 године љубави разведу. Харис и Мелина Џиновић су емотивну везу започели још 2002. године и добили… »

Вести дана »