Повезане вести
"Доктор ми је рекао да нема шансе да преживи" Милена Качавенда открила нове детаље о стању своје мајке: "лекар није могао да…
Блиц 30.03.2024
Милена Качавенда је током јучерашњег дана сазнала да јој се мајка налази у јако лошем стању, те је накратко изведена из Елите. Милена се већ синоћ вратила у Белу кућу, а сада је у разговору са Миљаном Кулић открила више… »
"Оставила је мајку на самрти и вратила се у Елиту" Марија Кулић никад оштрије о Милени Качавенди: "Где и како је живео овај…
Блиц 30.03.2024
Милена Качавенда јуче је хитно изведена из Елите након што је сазнала да јој се мајка налази у тешком здравственом стању. По повратку у Шимановце Милена је кроз сузе открила како јој је мајка, а сада се тим поводом огласила и… »
Мајка Милене качавенде у коми: Задругарка хитно изведена из Елите: "На интензивној нези је, поздравила сам се са њом"
Блиц 29.03.2024
Милена Качавенда хитно је изведена из Елите након што је сазнала да јој је мајка у коми. Милена је данас посетила мајку у боници, те се вратила у студио у Шимановцима где је открила у каквом се стању налази. - Сазнала сам да ми… »
Вести дана »

Оптужни предлог против мушкарца због напада на војне полицајце на ВМА
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 55 повезаних

Страва и ужас: Миловановић дао гол, па умро – ово су детаљи смрти!
Хот спорт пре 27 минутајош 56 повезаних