Povezane vesti
Marko Nastić komponuje muziku za svetsku premijeru berlinskog baleta
N1 Info 30.03.2024
Jedan od najpopularnijih producenata i DJ-eva regiona Marko Nastić radi na muzici za svetsku premijeru spektakularnog baletskog nastupa Berlin Ballet Company-ja, koju će izvesti uživo u sinergiji sa evropskim plesačima, 10. i 11. maja u prostoru Dorćol… »
Fuzija elektronske muzike i klasičnog baleta: Marko Nastić komponuje muziku za nastup berlinskih umetnika u Dorćol Platzu
Nova 30.03.2024
Jedan od najpopularnijih producenata i DJ-eva regiona, Marko Nastić, radi na muzici za svetsku premijeru spektakularnog baletskog nastupa "Berlin Ballet Company", koju će izvesti uživo u sinergiji sa sjajnim evropskim plesačima, 10. i 11. maja u prostoru… »
Visoka umetnost i elektronika: Marko Nastić priprema muziku za balet
Blic 29.03.2024
Jedan od najpopularnijih producenata i DJ-eva regiona, Marko Nastić, radi na muzici za svetsku premijeru spektakularnog baletskog nastupa Berlin Ballet Company-ja, koju će izvesti uživo u sinergiji sa najboljim evropskim plesačima u maju. - Postavili smo… »
Vesti dana »
"Saosećam sa porodicom" Oglasio se ministar Memić o teškoj nesreći u Sjenici u kojoj su poginule majka i ćerka (12): "Molim Uzvišenog da im podari sabur"
Blic pre 2 satajoš 12 povezanih
Studenti iz Šapca pozvali sutra na protest podrške pritvorenim poljoprivrednicima
Nova pre 3 satajoš 2 povezane
Građani evakuisani iz Izraela stigli u Beograd: Avion Er Srbije sleteo na Aerodrom "Nikola Tesla"
Blic pre 1 satjoš 3 povezane
Manja Grčić o poverenju u medije i izazovima na čelu Javnog servisa: Zapošljavala sam ljude sa RTS-a
Danas pre 3 satajoš 1 povezana