Povezane vesti
Predrag Mijatović rasplakao voditelja pričom o pokojnom sinu: "Znao sam da ću živeti duže od njega"
B92 30.03.2024
Proslavljeni fudbaler Predrag Mijatović je rasplakao voditelja pričom o svom pokojnom sinu. Predrag Mijatović, legendarni fudbaler, gostovao je u emisiji Šta sam tebi i ko sam sebi, gde je otkrio neke detalje iz svog života, ali i na kraju, rasplakao… »
Peđa Mijatović otvorio dušu o smrti sina pred TV kamerama i rasplakao voditelja
Telegraf 30.03.2024
Tragedija našeg legendarnog fudbalera koja ga je zauvek promenila. Legenda našeg fudbala, Predrag Mijatović, gostovao je u emisiji voditelja Ivana Stankovića na K1 televiziji "Šta sam tebi i ko sam sebi", gde se dotakao i lične tragedije, bolesti sina… »
Znao sam da ću živeti duže od sina! Mijat rasplakao voditelja: Čim pomislim da sam dasa, on dobije krizu
Mondo 30.03.2024
Predrag Mijatović je rasplakao voditelja dok je pričao o svom pokojnom sinu. Predrag Mijatović je rasplakao voditelja dok je pričao o svom pokojnom sinu. Legendarni jugoslovenski fudbaler Predrag Mijatović gostovovao je u emisiji "Šta sam tebi i ko sam… »
Vesti dana »

Suzana Jovanović kroz suze nakon Sašinog pomena: "Hvala na svemu što činite i što poštujete porodicu" (Video)
Mondo pre 1 satjoš 31 povezana

Upozorenje na pljuskove, grmljavinu i lokalni grad u Srbiji tokom vikenda
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 28 povezanih

Skandal u Prištini: Nije izabran potpredsednik iz srpske zajednice, a Baša zaključio konstitutivnu sednicu
Kurir pre 20 minutajoš 21 povezana

Srbija na Evrobasketu: Teška pobeda nad Portugalom, povreda Bogdanovića i izazovi pred meč sa Letonijom
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 80 povezanih