Povezane vesti
Cene kvadrata paprene, jedan deo Beograda sve interesantniji! "Do 1.000 evra jeftiniji, trenutno ispred svih"
Mondo 30.03.2024
Najviše novca za novu nekretninu daju kupci stanova na Savskom vencu, Vračaru i Starom gradu. Najviše novca za novu nekretninu daju kupci stanova na Savskom vencu, Vračaru i Starom gradu. Prosečna cena kvadrata u Beogradu je oko 2.500 evra. Najviše… »
Ovo je beogradsko naselje postalo interesantno za kupovinu stana
SEEbiz 30.03.2024
BEOGRAD - Prosečna cena kvadrata u Beogradu je oko 2.500 evra. Najviše novca za novu nekretninu daju kupci stanova na Savskom vencu, Vračaru i Starom gradu. Beograđani sve više razgledaju nekretnine u Borči, pa je ovo palilulsko naselje izbilo u sam… »
Cene kvadrata u Beogradu paprene, Borča sve interesantnija kupcima
Novi magazin 30.03.2024
Prosečna cena kvadrata u Beogradu je oko 2.500 evra. Najviše novca za novu nekretninu daju kupci stanova na Savskom vencu, Vračaru i Starom gradu. Beograđani sve više razgledaju nekretnine u Borči, pa je ovo palilulsko naselje izbilo u sam vrh liste… »
Cene kvadrata u Beogradu paprene, Borča sve interesantnija kupcima
N1 Info 30.03.2024
Prosečna cena kvadrata u Beogradu je oko 2.500 evra. Najviše novca za novu nekretninu daju kupci stanova na Savskom vencu, Vračaru i Starom gradu. Beograđani sve više razgledaju nekretnine u Borči, pa je ovo palilulsko naselje izbilo u sam vrh liste… »
Vesti dana »

Vučić: EU će za sedam dana proglasiti Jadar za svoj strateški projekat
Danas pre 3 satajoš 6 povezanih

Kremlj: Primirje na energetsku infrastrukturu tiče se rafinerija, gasovoda i elektrana
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Remi Severne Makedonije i Velsa, bitni trijumfi Crne Gore i Češke u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo
Danas pre 46 minutajoš 1 povezana