Povezane vesti
Lazar Samardžić: Bio sam blizu potpisa za Inter
Euronews 30.03.2024
Srpski reprezentativac Lazar Samardžić bio je u minulom prelaznom roku na meti mnogih evropskih klubova, međšutim na kraju je ostao u Udinezeu. Za potpis su se utrkivali mnogi italijanski klubovi, ali su na kraju svi dugo najavljivani transferi propali… »
Samardžić otkrio: Srbin bio na pragu potpisa za italijanskog velikana
Večernje novosti 30.03.2024
Srpski fudbaler Lazar Samardžić otkrio je italijanskim novinarima da je bio blizu prelaska u Inter. Foto: FSS – Malo je nedostajalo da pređem u redove Intera, ali se nešto desilo i ostao sam ovde. Ne želim da se vraćam na to. Izabrao sam da mi otac bude… »
Samardžić progovorio o propalom transferu u Inter: Bio sam blizu odlaska, ali se onda nešto dogodilo!
Hot sport 30.03.2024
Samardžić je takođe demantovao navode da je bio blizu Napolija i Juventusa Reprezentativac Srbije Lazar Samardžić proteklog leta bio je u centru pažnje, pre svega zbog potencijalnog transfera u Inter. Ipak, do dogovora između dve strane na kraju nije… »
Samardžić: Bio sam blizu dresa Intera
B92 30.03.2024
Lazar Samardžić, reprezentativac Srbije, odlično igra ove sezone u dresu Udinezea. Iako se od početka sezone stalno priča o njegovom odlasku u neki od jačih klubova, to se još nije dogodilo. Samardžić je u razgovoru sa novinarima otkrio i kojem klubu je… »
Vesti dana »
'Amerika pregovara sama sa sobom': Teheran; svet u strahu od recesije
BBC News pre 4 minutajoš 20 povezanih
Jokićeva majstorija kojom je doneo pobedu Denveru protiv Finiksa (VIDEO)
Danas pre 4 minutajoš 46 povezanih
Danas toplije, sutra naoblačenje, od petka obilne padavine
Šabačke novosti pre 9 minutajoš 22 povezane
Nuklearna sila potvrdila, Iran primio Trampov plan od 15 tačaka! Zvaničnici za AP objavili šta su glavni zahtevi Amerike Teheranu za kraj rata (foto, video)
Kurir pre 24 minutajoš 16 povezanih
Otkud sad i ona? Janik Siner zbog Bosanke ostavio Ruskinju, a sada je u njegovoj loži viđena još jedna lepotica iz komšiluka
Večernje novosti pre 14 minutajoš 20 povezanih