Povezane vesti
Godinama pravimo bebu, a on mi je saopštio da se zaljubio u drugu: Tri dana kasnije sam čula nešto zbog čega ne mogu da…
Kurir 30.03.2024
Žena iz Slovenije, koja ima 32 godine, podelila je svoju priču o dugogodišnjoj vezi, prevari i trudnoći na jednom forumu i zamolila je ljude za savet. „Zdravo. Da li se neko našao u sličnoj situaciji? Trenutno ne verujem nikome od mojih bližnjih… »
Godinu dana pravimo bebu, a on se zaljubio u drugu! Samo 3 dana kasnije saznala sam vest koja me je dotukla
Mondo 30.03.2024
Pročitajte ispovest žene kojoj se zbog prevare promenio život. Pročitajte ispovest žene kojoj se zbog prevare promenio život. "Zdravo. Da li se neko našao u sličnoj situaciji? Trenutno ne verujem bliskim ljudima. Moj dečko i ja smo godinama… »
Vesti dana »
Cifra od koje će vam se zavrteti u glavi: Evo koliko su zaradili Tajson i Pol za bokserski spektakl
Večernje novosti pre 50 minutajoš 18 povezanih
Polarni vrtlog se nadvija nad Evropom! Drastična vremenska promena pred vratima Srbije, sneg će pasti, zna se i tačan dan: Stiglo upozorenje za dve grupe ljudi
Blic pre 2 satajoš 11 povezanih
Južna Koreja, SAD i Japan najavili osnivanje Sekretarijata za trilateralnu saradnju
N1 Info pre 38 minutajoš 4 povezane
Jović blistao u pobedi Majamija - nastavlja se Rajakovićeva agonija VIDEO
B92 pre 57 minutajoš 10 povezanih