Povezane vesti
Pobesnela kada je videla cene: Majka besna objavila video za Uskrs, pa izazvala lavinu komentara: "znam da će me svi mrzeti"
Blic 30.03.2024
Majka po imenu Bet pokrenula je nepopularnu temu koja je postala sveprisutna na društvenim mrežama nakon što je primetila trend o uskršnjim korpicama koje roditelji pripremaju za svoju decu. Društvene mreže poput TikToka i Instagrama preplavljene su… »
"Znam da će me svi mrzeti, ali..." Majka šokirana objavila video za Uskrs i pokrenula lavinu! Ovo nije mogla da prećuti na…
Kurir 30.03.2024
Majka po imenu Bet pokrenula je nepopularnu temu koja je postala sveprisutna na društvenim mrežama nakon što je primetila trend o uskršnjim korpicama koje roditelji pripremaju za svoju decu. Društvene mreže poput TikToka i Instagrama preplavljene su… »
Vesti dana »
UŽIVO Studenti iz Beograda krenuli peške za Novi Sad, građani Stare Pazove im priredili gozbu (FOTO; VIDEO)
Danas pre 28 minutajoš 46 povezanih
„Deda, mi te volimo“: Pogledajte dirljive scene podrške građana studentskoj koloni na putu ka Novom Sadu FOTO VIDEO
Nova pre 27 minutajoš 26 povezanih
Uživo "nema preživelih, prelazimo na drugu operaciju" Tragedija u Vašingtonu, desetine mrtvih, tela leže na obali reke: Oglasio se Tramp, poznato ko je bio u letelici smrti (foto, video)
Blic pre 52 minutajoš 50 povezanih
Đajić odbacio Vučićeve optužbe da je hapšen i da je prevarant: Tom čoveku se ne može verovati
Danas pre 7 satijoš 4 povezane
Škole u Srbiji: Da li moratorijum na štrajk vraća učenike u klupe
BBC News pre 34 minutajoš 32 povezane