Povezane vesti
Šest godina radila bez dinara! Sanja Marinković progovorila o honoraru i kaznama
Mondo 30.03.2024
Voditeljka Sanja Marinković godinama unazad uspešno vodi svoju emisiju "Magazin In", a njeni počeci pred malim ekranima nisu bili nimalo laki. Voditeljka Sanja Marinković godinama unazad uspešno vodi svoju emisiju "Magazin In", a njeni počeci pred malim… »
"Vodila sam program šest godina bez dinara" Sanja Marinković ispričala istinu o svom poslu: Tresla sam se dok su me kažnjavali…
Kurir 30.03.2024
Voditeljka Sanja Marinković godinama unazad uspešno vodi svoju emisiju " Magazin In", a njeni počeci pred malim ekranima nisu bili nimalo laki. Naime, Sanja se jednom prilikom prisetila odgledanog priloga u kom je prvi put u svom životu vodi jutarnji… »
Vesti dana »
Više od 400 ljudi uhapšeno u neredima posle pobede PSŽ-a u Ligi šampiona, povređeno oko 220 osoba
Insajder pre 2 satajoš 46 povezanih
"Nećemo prihvatiti sporazum sa Amerikom bez jasnih rezultata": Iran postavio uslov SAD-u, još nema dogovora
Mondo pre 2 satajoš 30 povezanih
Neuspelo podmićivanje: Da bi izbegao alkotest Nišlija prvo ponudio mito, pa dao pun "gas" da pobegne
RTV pre 1 satjoš 18 povezanih
Ovakav početak juna niste očekivali! Ova 2 dana biće veoma kritična: prete oluje sa grmljavinom i grad
Telegraf pre 3 satajoš 27 povezanih